Detalii

Ce reprezinta Vulturul Rosu?

O statueta cu totul deosbita, ce ilustreaza puternicul Vultur Rosu preluand controlul asupra Stelei 3 a Certurilor. In 2017, Steaua 3 a Certurilor zboara in vest, locatia Cocosului. De aici vine predictia ca anul acesta vor exista numeroase situatii conflictuale, in special intre generatii.


Steaua Certurilor poate aduce procese, incurcaturi de ordin legal si neintelegeri serioase care ameninta armonia din relatiile de cuplu sau de afaceri. Aduce multa tensiune si stres. Din cauza naturii distructive ale Stelei 3, recomandam tuturor sa aiba acasa Vulturul Rosu.


Vulturul este regele pasarilor si se considera ca este manifestarea puternicilor ingeri dakini. Vulturul Rosu prinde in gheare Steaua 2 a Certurilor, ducand-o departe de casa ta in zborul sau.


Pasarile sunt in general simboluri ale libertatii, bucuriei si a oportunitatilor multiple. Ele sunt folosite pentru a simboliza dragostea si dedicare (ratele mandarine) sau norocul si abundenta (paunul). Vulturii sunt un gen special, ei fiind emblema puterii, curajului, viziunii si rapiditatii - caracteristici esentiale pentru un antreprenor de succes. Plasarea vulturului in casa da incredere in sine si crestere la nivelul afacerii. De asemenea, vulturul zboara in inaltul cerului si vede foarte clar se se intampla dedesubtul sau, de acea vulturul dezvolta calitatile de protectie si de lidership.

Cum folosesti Vulturul Rosu impotriva Stelei 3 a Certurilor?


Amplaseaza majesticul Vultur rosu in sectorul de vest afectat de Steaua Zburatoare 3 a Certurilor, pentru a calma chi-ul negativ si a readuce armonia in casa ta.

  • Breloc Feng Shui Vultur...

    68,99 lei

  • Breloc Feng Shui cu Pasarea...

    68,99 lei

  • Breloc Feng Shui Steaua...

    68,99 lei

Feng Shui.
Aici si pentru tine.

Feng Shui reprezinta in aceeasi masura atat o stiinta, cat si o filosofie, conform careia energiile sunt cele care ne influenteaza viata.

De peste 3000 de ani, Feng Shui ne arata importanta energiei Chi care curge imprejurul nostru, dar si cum putem sa ne inconjuram cu aceasta energie benefica, prin intermediul activatorilor energetici. Obiectele Feng Shui sunt mai mult decat accesorii sau decoratiuni; acestea reprezinta activatori ai energiilor pozitive.