feng-shui-mentinerea-sanatatii Articolul lunii Sfaturi pentru eliberarea energiei pozitive in casa ta »
11.11.16-stele-zburatoare-220x170

Stelele zburatoare ale lunii noiembrie

Pozitia stelelor zburatoare ale lunii noiembrie influenteaza modul in care energiile se aliniază. Remediile te ajuta sa te protejezi de pericole si sa intensifici vibratiile pozitive. Afla ce trebuie sa faci pentru a profita de energiile bune, si pentru a le alunga pe cele rele.

Citeste articolul complet »

stele-zburatoare-220x170

Stelele zburatoare ale lunii Septembrie

Vezi influentele stelelor zburatoare in luna Septembrie 2016 si care sunt remediile si activatorii potriviti pentru fiecare sector din casa.

Citeste articolul complet »

Screenshot 2016-07-07 17.03.04

Stelele zburatoare ale lunii Iulie

SUD-EST (1/5) Steaua Zburatoare 5 Galben isi face aparitia in acest sector in luna iulie, aducand cu ea probleme de sanatate, legate in special de cap si ficat. Este una din cele mai problematice stele, de aceea, daca stati mult timp in partea de sud-est a casei sau biroului, va puteti imbolnavi mai usor decat […]

Citeste articolul complet »

stele-zburatoare-luna-mai

Stelele zburatoare ale lunii mai

SUD-EST Steaua 7 a furturilor și violențelor iși face apariția aici luna aceasta, cauzând potențiale pierderi de bani ocupanților acestui sector. Așezați aici o pereche de Elefant cu Rinocer pentru preveni orice situație neplacută. Daca aveți dormitorul în aceasta parte a casei, purtați tot timpul un breloc contra furturilor, pentru protecție. De asemenea, evitați sa […]

Citeste articolul complet »

Feng Shui.
Aici si pentru tine.

Feng Shui reprezinta in aceeasi masura atat o stiinta, cat si o filosofie, conform careia energiile sunt cele care ne influenteaza viata.

De peste 3000 de ani, Feng Shui ne arata importanta energiei Chi care curge imprejurul nostru, dar si cum putem sa ne inconjuram cu aceasta energie benefica, prin intermediul activatorilor energetici. Obiectele Feng Shui sunt mai mult decat accesorii sau decoratiuni; acestea reprezinta activatori ai energiilor pozitive.