feng-shui-mentinerea-sanatatii Articolul lunii Sfaturi pentru eliberarea energiei pozitive in casa ta »
15.09.17-stele-zburatoare-220x170

Stele Zburatoare septembrie 2017

Pozitia stelelor zburatoare din 7 septembrie pana in 8 octombrie 2017.

Citeste articolul complet »

8.08-stele-zburatoare-220x170

Stele Zburatoare august 2017

SUD-EST (9 / 1) Luna acesta in sectorul sud-est, Steaua 9 Anuala este amplificata de Steaua 1 a Victoriei, pentru a forma o suma de 10, oferind un sprijin pentru persoanele ambitioase. Combinatia Steaua 9 Anuala si Steaua 1 a Victoriei creeaza posibilitati de promovare de locul de munca, aduce clienti noi si mult noroc […]

Citeste articolul complet »

7.7.17-stele-zburatoare-220x170 (1)

Stele Zburătoare iulie 2017

Sectorul sud-est (9/2) Sectorul de Sud-Est este vizitat luna aceasta de Steaua 2 a Bolilor, astfel ca ocupantii acestuia vor putea simti un dezechilibru in planul sanatatii. Steaua 9 anuala din acest sector va amplifica toate starile si emotiile, de aceea ingrijorarile vor fii, de obicei, mai mari decat problemele. Pentru echilibrare, expuneti un Buddha […]

Citeste articolul complet »

11.11.16-stele-zburatoare-220x170

Stelele zburatoare ale lunii noiembrie

Pozitia stelelor zburatoare ale lunii noiembrie influenteaza modul in care energiile se aliniază. Remediile te ajuta sa te protejezi de pericole si sa intensifici vibratiile pozitive. Afla ce trebuie sa faci pentru a profita de energiile bune, si pentru a le alunga pe cele rele.

Citeste articolul complet »

Feng Shui.
Aici si pentru tine.

Feng Shui reprezinta in aceeasi masura atat o stiinta, cat si o filosofie, conform careia energiile sunt cele care ne influenteaza viata.

De peste 3000 de ani, Feng Shui ne arata importanta energiei Chi care curge imprejurul nostru, dar si cum putem sa ne inconjuram cu aceasta energie benefica, prin intermediul activatorilor energetici. Obiectele Feng Shui sunt mai mult decat accesorii sau decoratiuni; acestea reprezinta activatori ai energiilor pozitive.