Prima pagină » Blog » Sfaturi pentru eliberarea energiei pozitive in casa ta
Inapoi

Sfaturi pentru eliberarea energiei pozitive in casa ta

Pentru a te bucura de o casa primitoare si de energie pozitiva in abundenta, trebuie sa inveti sa convietuiesti in armonie cu Chi-ul tau. Este necesar sa acordam atentie tuturor aspectelor care ne marcheaza existenta, mai ales cand este vorba de locuri in care ne petrecem o buna parte din timp.

pagoda-celor-cinci-elemente

Fie ca ne referim la locul de munca sau la propria locuinta, este ideal sa tinem cont de elementele care pot echilibra factorii care ne influenteaza la nivel subliminal si afecteaza energiile care trec prin noi.

A aduce Feng Shui-ul in casa ta poate fi foarte usor, mai ales daca se incepe de la lucrurile de baza si se evolueaza gradual spre niveluri mai complexe. Citeste aici cateva sfaturi utile pentru a beneficia de armonia Feng Shui in locuinta ta.

Reorganizeaza-ti locuinta

Indeparteaza toate lucrurile pe care nu le iubesti. Desi este un proces in care va trebui sa investesti timp si energie, treptat va deveni terapeutic si te va ajuta sa te eliberezi. Sub nicio forma nu trebuie sa sari peste aceasta etapa esentiala de a face ordine in viata ta!

Lasa loc luminii si aerului

Deschide frecvent geamurile si amenajeaza-ti incaperea cu plante sau cu un purificator de aer. Lasa sa patrunda cat mai multa lumina naturala!

Acorda atentie celor 5 elemente

Prin plasarea tuturor celor 5 elemente Feng Shui vei crea echilibrul si energia vibranta in toate colturle locuintei. De exemplu, daca vrei sa atragi prosperitate, vei avea grija sa introduci elementele de Lemn si de Apa in aripa de Sud-Est a casei. Daca vrei sa-ti imbunatatesti sanatatea, vei plasa plante sau elemente de mobilier bogate in lemn in partea estica a apartamentului.

Tine cont de elementul tau

Afla care este elementul tau si amenajeaza-ti habitatul astfel incat sa iti sustii energiile. De exemplu in cazul Focului, va trebui sa tii cont de elementele care invoca focul, cum ar fi culoarea rosu, oranj, violet, magenta, roz sau galben, si formele triunghiulare. De asemenea, vei avea nevoie de un element puternic de lemn, intrucat hraneste Focul in relatia fructuoasa cu celelalte elemente.

Ai mare grija la fluxul energetic

Fii constient de modul in care casa ta si energiile ei iti influenteaza bunastarea. Acorda atentie sporita modului in care asa-numita trinitate Feng Shui se intersecteaza cu sanatatea ta: dormitorul, baia si bucataria. Nimic nu este static din punct de vedere energetic, asa ca fii intelept si pastreaza-ti casa fericita si sanatoasa!