Prima pagină » Blog » Stele Zburătoare iulie 2017
Inapoi

Stele Zburătoare iulie 2017

Modul in care stelele zburatoare isi modifica pozitia in luna iulie ne influenteaza in bine, dar si in rau. Tine cont ca numarul de sus indica steaua anuala si numarul din coltul de jos indica steaua lunii.

Sectorul sud-est (9/2)

Sectorul de Sud-Est este vizitat luna aceasta de Steaua 2 a Bolilor, astfel ca ocupantii acestuia vor putea simti un dezechilibru in planul sanatatii. Steaua 9 anuala din acest sector va amplifica toate starile si emotiile, de aceea ingrijorarile vor fii, de obicei, mai mari decat problemele. Pentru echilibrare, expuneti un Buddha Vesel intr-o zona luminata si aerisita. Asezati in acest sector un Wu Lou sau purtati o Amuleta a Sanatatii, daca petreceti mult timp in partea de sud-est a casei sau biroului. Cei in varsta ar trebui sa evite, pe cat posibil, acest sector, deoarece sunt mult mai expusi energiei nefaste a bolilor.

Sectorul sud (5/7)

7.7.17-stele-zburatoare-220x170 (1)Luna aceasta, cei ce petrec mult timp aici, vor simti o amplificare a ghinionului, a certurilor si chiar posibile pierderi sau jafuri. Combinatia Stelei 5 Galben si a Stelei 7 a Violentelor si Furturilor, creeaza intotdeauna o energie violenta, agresiva si tensionata. Asezati aici un Elefant cu Rinocer in Habitatul Natural, pentru a calma aceasta energie negativa. Ocupantii acestui sector pot fi predispusi la afectiuni in zona inimii si a ochilor, precum si la probleme digestive. Un alt remediu potrivit pentru aceasta luna este o fantana de interior,iar daca aveti dormitorul aici, asezati un Wu Lou aproape de pat. Pastrati sectorul de Sud cat mai linistit in aceasta luna.

Sectorul sud-vest (7/9)

Steaua anuala 7 a Furturilor este amplificata luna aceasta de prezenta Stelei 9, crescand astfel posibilitatea unor jafuri si a unor situatii ostile pentru ocupantii acestui sector. Daca petreceti mult timp aici, protejati-va cu simbolul Elefantului cu Rinocer sau a Tridentului lui Guru Rinpoche. Puteti aseza in Sud o pereche de Caini Fu, daca usa principala se afla aici. Datorita dezechilibrului creat intre elemente in aceasta luna, pot aparea conflicte marunte, care insa vor conduce la certuri serioase. Daca aveti dormitorul situat in acest sector, vor aparea tensiuni si in relatiile conjugale; folositi Simbolul Dublei Fericiri sau o pereche de Rate Mandarine, pentru a echilibra situatia.

Sectorul est (8/1)

Steaua Alba 1 a Victoriei aduce cu ea o luna prospera pentru cei ce locuiesc sau muncesc in partea de Est a casei sau biroului. Aceasta stea aduce avansare in cariera si mult noroc de prosperitate. Activati aceasta energie cu Cei 3 Cai ai Victoriei, deoarece exista o multime de posibilitati de a face bani in aceasta luna. O situatie neplacuta ar putea aparea intre partenerii de afaceri, in urma unor neintelegeri, datorita conflictului dintre elementul Pamant al Stelei 8 si Apa a Stelei 1. Asezati o pereche de Chi Lin in acest sector, pentru a atrage norocul si a tine la distanta problemele. Per ansamblu este o luna minunata, in special pentru cei ce au dormitorul, usa de la intrare sau biroul in aceasta parte a cladirii.

Sectorul centru (1/3)

Steaua 3 a Certurilor zboara luna aceasta in Centrul casei, facand ca atmosfera sa fie una stresanta. Micile neintelegeri se pot transforma in certuri serioase. Asezati in aceasta zona un Vultur Rosu si Cei Trei Zei Stelari – Fuk Luk Sau, pentru a disipa energia negativa a certurilor si a restabili echilibrul. Nu agatati in acest sector al casei sau biroului clopotei de vant si nu faceti prea mult zgomot, pentru a nu activa Steaua Certurilor. Mai puteti folosi energia elementului Foc, sub forma unei lampi de culoare rosie, pentru a calma situatia. Incercati sa nu purtati discutii in contradictoriu in aceasta zona a casei sau biroului.

Sectorul vest (3/5)

Steaua lunara 5 Galben zboara in acest sector luna aceasta, aducand probleme financiare si certuri, care pot duce la pierderi de bani si ghinion in domeniul afacerilor. De asemenea, copii mici sunt afectati de aceasta combinatie a stelelor; folositi pentru aceasta amuleta cu Vultur Rosu. Daca aveti dormitorul situat in acest sector, va puteti confrunta cu probleme legale serioase ce pot duce la pierderi de bani. Asezati aici Pagoda Celor 5 Elemente cu Soare si Luna, pentru a controla energia creata. Evitati zgomotul si clopoteii in aceasta zona. Energia formata aici poate crea probleme de sanatate; ocupantii acestui sector se pot proteja cu o Amuleta cu Buddha Medicinal.

Sectorul nord-est (4/6)

Sectorul de Nord-Est se bucura luna aceasta de un noroc financiar extraordinar. Steaua 6 aduce cu ea norocul unui castig neasteptat; activati aceasta energie cu Stupa cu 8 Intrari. Daca aveti situata in aceasta parte a casei camera de zi sau sufrageria, incercati sa petreceti aici cat mai mult timp, pentru a va bucura de energia ce aduce succes in afaceri si in domeniul carierei. Pentru cei ce muncesc in acest sector al casei sau biroului, se poate observa o incetinire a ritmului de lucru, din cauza lipsei de inspiratie. Asezati pe birou un Varf de Cristal pentru creativitate si motivatie.

Sectorul nord (6/8)

Pentru ocupantii acestui sector se anunta o luna prospera si norocoasa. Combinatia Stelei 6 a Norocului Ceresc cu Steaua 8 a Prosperitatii aduce noroc financiar, in special in domeniul imobiliarelor. Pentru a activa chi-ul prosperitatii asezati in acest sector Cei 8 Copaci cu Pasari. Daca aveti dormitorul in partea de nord a casei, activati cu cristale.

Munca are rezultate bune si popularitatea primeste un imbold, datorita unui noroc de mentori excelent luna aceasta. Pentru a evita emotiile din domeniul relatiilor, asezati o pereche de Rate Mandarine.

Daca aveti intrarea principala in partea de Nord a casei sau biroului, puteti sa va apucati de proiecte noi – momentul este prielnic.

Sectorul nord-vest (2/4)

Steaua 4 a Norocului Literar si a Dragostei zboara in sectorul de Nord-Vest in aceasta luna. Scriitorii si cei ce invata sunt indemnati sa-si desfasoare activitatea in aceasta parte a casei, pentru inspiratie si noroc la examene. Cei care au dormitorul in acest sector vor avea parte, de asemenea, de aceasta energie benefica. Asezati aici un Glob Pamantesc si purtati in special un Breloc pentru Educatie si Studii. Pentru cei singuri se prevad noi oportunitati in plan sentimental. Pentru cei casatoriti sau aflati intr-o relatie, se cere multa rabdare, deoarece sunt tendinte de certuri si neintelegeri, din cauza conflictului dintre elementele celor doua stele zburatoare 2 si 4. Expuneti un Dragon cu Phoenix in nord-vest pentru a consolida relatiile si a pastra calmul in aceasta luna.