Detalii

Ce reprezinta brelocul Tai Sui 2017?

In fiecare an, un zeu diferit conduce anul. Acesta se numeste Tai Sui al anului si detine puterea de a darui binecuvantari sau nenorociri, in functie de cum te descurci in cartile sale. Chinezii considera ca este imperativ ca la inceputul fiecarui an sa-l atraga de partea lor. Ei fac asta avand mereu la ei o imagine a acestuia.

 

Pe partea din fata a acestui medalion apare imaginea generalului Tang Jie, Marele Duce de Jupiter ce conduce anul 2017. Pe spatele talismanului apare Tai Sui.

Cum folosesti brelocul Tai Sui 2017?

Tai Sui cunoscut si sub numele de Marele Duce de Jupiter este respectat de catre chinezi. In fiecare an, chinezi ii determina locatia in casele lor si la munca in asa fel incat sa nu il deranjeze. Un Tai Sui ofensat aduce ghinion, de mica si mare intensitate. E important de verificat daca zodia ta este in conflict direct cu Marele Duce al anului. In 2017 e imperativ ca cei nascuti in anii Cocosului, Iepurelui, Calului si Sobolanului sa aiba acest talisman de protectie.

Cu toate acestea, e recomandat ca toata lumea sa aiba un simbol al Tai Sui la el chiar daca zodia nu ii e in conflict direct sau indirect deoarece se poate ca fara sa stii sa dormi sau sa stai in fata sa, ceea ce il va infuria.

  • Breloc Feng Shui Stupa cu...

    68,99 lei

  • Breloc Feng Shui Mandarina...

    68,99 lei

Feng Shui.
Aici si pentru tine.

Feng Shui reprezinta in aceeasi masura atat o stiinta, cat si o filosofie, conform careia energiile sunt cele care ne influenteaza viata.

De peste 3000 de ani, Feng Shui ne arata importanta energiei Chi care curge imprejurul nostru, dar si cum putem sa ne inconjuram cu aceasta energie benefica, prin intermediul activatorilor energetici. Obiectele Feng Shui sunt mai mult decat accesorii sau decoratiuni; acestea reprezinta activatori ai energiilor pozitive.