Detalii

Pe o parte a brelocului apare imaginea generalului Guan Zhong, Marele Duce care este protectorul afacerilor la nivel mondial in 2016, impreuna cu piersicile longevitatii si o pereche de Pi Yao cu sabii in flacari, pentru protectie. Pe spatele brelocului apare un talisman pentru calmarea lui Tai Sui.

 

Ce reprezinta brelocul Tai Sui 2016?


Tai Sui, supranumit si Marele Duce de Jupiter, isi modifica locul in fiecare an, iar acum, in Anul Maimutei, el este situat in sud-vest. Cei ai caror case au intrarea dintre sud-vest sau care stau cu fata intre sud-vest la munca sau acasa, se considera a fi intr-o relatie conflictuala cu Tai Sui. Acest lucru se traduce prin faptul ca vor resimti probleme si obstacole la serviciu si acasa. Cea mai buna metoda pentru a diminua acest conflict este prin utilizarea remediilor de protectie dedicate Tai Sui-ului din acest an.

 

Cum folosesti brelocul Tai Sui 2016?


Brelocul Tai Sui 2016 este recomandat cu precadere semnelor zodiacale care intra intr-un conflict direct cu Tai Sui anul acesta, si anume Maimuta si Tigrul, dar si celor care intra in conflict indirect - Sarpele si Porcul. Aceste semne vor simti cel mai intens efectele benefice ale amuletei Tai Sui in decursul anului Maimutei.


Poti agata brelocul Tai Sui 2016 cheilor de la casa sau masina pentru a-ti oferi protectie, dar poti si sa il atasezi la geanta, pentru a-l avea mereu la tine.

  • Card Tai Sui - 2015

    18,99 lei

  • Placa / Tablou Tai Sui 2016

    59,50 lei

  • Breloc Feng Shui Tai Sui 2017

    68,99 lei

Feng Shui.
Aici si pentru tine.

Feng Shui reprezinta in aceeasi masura atat o stiinta, cat si o filosofie, conform careia energiile sunt cele care ne influenteaza viata.

De peste 3000 de ani, Feng Shui ne arata importanta energiei Chi care curge imprejurul nostru, dar si cum putem sa ne inconjuram cu aceasta energie benefica, prin intermediul activatorilor energetici. Obiectele Feng Shui sunt mai mult decat accesorii sau decoratiuni; acestea reprezinta activatori ai energiilor pozitive.