Detalii

Ce reprezinta 8 Copaci cu Pasari - pentru Prosperitate?

Acest activator este recomandat tuturor care isi doresc sa prospere financiar, celor care au dormitorul casei sau intrarea in casa in Est, dar si celor care sunt nascuti in Anul Iepurelui sau sunt mezinii familiei de gen masculin.


Statueta 8 Copaci cu Pasari este o reprezentare superba a celor 8 Copaci ai Prosperitatii, realizata din metal de calitate si cristale colorate. Pasarile ce se regasesc intre crengile copacilor sunt simboluri care aduc la randul lor prosperitate, abundenta si multe oportunitati.


Cei 8 Copaci cu Pasari este un simbol deosebit de potent in Perioada lui 8 (2004-2024).


Pomul Vietii este un simbol universal ce se regaseste in multe traditii spirituale din intreaga lume. El simbolizeaza insasi viata, cu ramurile sale ce se intind spre Tatal Cer si cu radacinile sale ingropate adanc in Mama Pamant. Pomul a devenit un simbol al iubirii, intelepciunii, abundentei, renasterii, puterii, prieteniei, bunatatii si incurajarii.


Datorita abilitatii lor de a zbura deasupra copacilor, pana aproape de nori, pasarile inspira omul sa fie liber, independent. Iubite pentru frumusetea penajului lor si trilurile armonioase, pasarile sunt in acelasi timp admirate pentru increderea si loialitatea de care dau dovada, multe specii gasindu-si perechea pe viata. Totodata, ele sunt folosite pentru a simboliza dragostea si devotamentul, norocul si abundenta.

Cum folosesti 8 Copaci cu Pasari - pentru Prosperitate?

In acest an, Steaua 8 a Prosperitatii zboara in sectorul estic. Aceasta aduce oportunitati de a face bani si de a creste din punct de vedere al business-ului.


Amplaseaza la loc vizibil statueta cu 8 Copaci cu Pasari fie acasa, fie la locul de munca. Pe langa faptul ca este o piesa decorativa deosebita, va face mai mult de atat, iti va aduce noroc, stabilitate financiara, va crea oportunitati si va activa energia de crestere. Elementele metal si lemn cuprinse in acest simbol fac din el un remediu care va slabi si controla energia negativa de Pamant a Stelei 2 a Bolilor si a Stelei 5 Galben.

  • Breloc Feng Shui Amuleta...

    68,99 lei

  • Breloc Feng Shui Amuleta...

    68,99 lei

Feng Shui.
Aici si pentru tine.

Feng Shui reprezinta in aceeasi masura atat o stiinta, cat si o filosofie, conform careia energiile sunt cele care ne influenteaza viata.

De peste 3000 de ani, Feng Shui ne arata importanta energiei Chi care curge imprejurul nostru, dar si cum putem sa ne inconjuram cu aceasta energie benefica, prin intermediul activatorilor energetici. Obiectele Feng Shui sunt mai mult decat accesorii sau decoratiuni; acestea reprezinta activatori ai energiilor pozitive.