Detalii

Ce reprezinta Dragonul si Phoenixul?

Triumfatorul Dragon si elegantul Phoenix se afla intr-o relatie aromonioasa ce degaja energie vitala si iubire in jur. Fiind doua dintre cele mai sacre creaturi din cultura chineza si feng shui, Dragonul si Phoenixul sunt creaturi incantatoare cu un chi norocos puternic. Cand sunt in cuplu, aduc cu atat mai mult noroc, reprezentand un simbol yin-yang perfect. Perechea formata din cei doi reprezinta relatia de cuplu perfecta, dragoste eterna si respect.


Dragonul semnifica forta Yang, in vreme ce Phoenixul reprezinta forta Yin, iar impreuna ei fac sa apara Perla magică. Acest cuplu este recomandat celor care doresc sa se casatoreasca sau isi cauta dragostea anul acesta.


Dragonul este una dintre cele mai magnifice si incantatoare creaturi, fiind unul dintre cele patru animale celeste din feng shui. Dragonul este unul dintre cele mai puternice simboluri in feng shui si cultura chineza, el reprezentand succesul, sanatatea, vitalitatea si protectia. Aceste creaturi incantatoare sunt pline de forta, fiind unele dintre animalele sacre din cultura chineza, reprezentand puterea, abundenta, norocul si onoarea. Imparatii din China antica se considerau a fi descendentii dragonilor, de aceea multe dintre hainele acestora erau impodobite cu dragoni, la fel si arta si literatura din acele timpuri aveau ca tema predilecta dragonii.


Avand acasa un dragon va face ca chi-ul cosmic sa devina mai abundent, va mari norocul in afaceri, oferi protectie si intelepciune.


Phoenixul este regina tuturor creaturilor inaripate, semnificand forta puterii feminine, speranta si norocul. In vreme ce Dragonul este cel mai puternic simbol yang, phoenixul este cea mai puternica reprezentare a lui yin. Phoenixul reprezinta speranta, schimbarea, renasterea, infinitul, norocul si oportunitatile noi. Aceasta creatura minunata este adesea simbolizata ca ridicandu-se din cenusa, de aceea este un simbol al puterii sperantei.


Cand phoenixul apare impreuna cu dragonul, acesta completeaza perfect yang-ul dragonului, reprezentand totodata alinarea materna.

Cum folosesti Dragonul si Phoenixul - pentru Energizarea Dragostei?

Amplaseaza statueta Dragon si Phoenix in pozitia Yan Nian a dragostei, conform numarului tau Kua. Poate fi amplasat si aproape de patul tau, pe o noptiera.


Amplaseaza-l anul acesta in nord-est pentru a activa norocul Florii de Piersic a Stelei Zburatoare 4.

  • Breloc Feng Shui cu Pasarea...

    68,99 lei

  • Breloc Feng Shui Dragon...

    68,99 lei

  • Breloc Feng Shui Dragon...

    68,99 lei

Feng Shui.
Aici si pentru tine.

Feng Shui reprezinta in aceeasi masura atat o stiinta, cat si o filosofie, conform careia energiile sunt cele care ne influenteaza viata.

De peste 3000 de ani, Feng Shui ne arata importanta energiei Chi care curge imprejurul nostru, dar si cum putem sa ne inconjuram cu aceasta energie benefica, prin intermediul activatorilor energetici. Obiectele Feng Shui sunt mai mult decat accesorii sau decoratiuni; acestea reprezinta activatori ai energiilor pozitive.