Modalitati de plata si livrare

 

Modalitati de plata

Pentru a plati produsele achizitionate de pe site-ul www.fengshuimarket.ro aveti doua optiuni:

     1. Plata ramburs

     2. Plata prin transfer bancar

     3. Plata prin card bancar

 

1. Plata ramburs

Daca se optează pentru plata in sistem ramburs, se va plati valoarea integrala a comenzii (produse + taxa transport) la ridicarea coletului de la oficiul postal sau direct la agentul curierului rapid care efectueaza livrarea.

 

2. Plata prin transfer bancar

Daca se opteaza pentru plata prin transfer bancar, va trebui achitata anticipat valoarea integrala a comenzii (produse + taxa transport) cu ordin de plata.

Comanda se va livra doar dupa transmiterea pe fax sau e-mail a unei copii dupa ordinul de plata respectiv.

 

Datele necesare transferului bancar:

SC Feng Shui Market SRL

C.I.F 28044600

J02/148/2011

Str. Dorobantilor, nr.62

310057 - ARAD

Banca Unicredit Arad

IBAN: RO 05BACX0000000882769000

Transmiterea copiei ordinului de plată se poate face pe adresa de e-mail info@fengshuimarket.ro sau pe nr de fax: 0257-206 241.

 

3. Plata cu cardul, direct din site prin intermediul unei platforme securizate.

Se face direct din site, prin intermediul platformei securizate www.plationline.ro. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele fengshuimarket.ro.

Livrare si Retur

Feng Shui-Market SRL ofera doua modalitati de livrare a comenzilor:

     1. Livrarea prin curier rapid

     2. Livrarea prin Posta Romana

 

1. Livrarea prin curier rapid

Daca se alege aceasta optiune, comanda va fi expediata printr-un curier rapid (Cargus), iar livrarea se va efectua in 24 pana la 48 de ore de la confirmarea comenzii prin telefon sau e-mail si expedierea ei.

Taxa expedierii comenzii prin curier rapid este de 20 RON (TVA inclus). Aceasta taxa este valabila doar la expedierile prin firma de curierat Cargus si poate suferi modificari in functie de greutatea si destinatia coletului. Daca doriti expedierea printr-un alt curier decat cel mentionat mai sus, toate taxele de transport le veti plati separat agentului firmei de curierat respectiv. In acest caz, nu vom adauga la valoarea comenzii Taxa de transport.

 

2. Livrarea prin Posta Romana

Daca se opteaza pentru livrarea prin Posta Romana, coletul va fi livrat in 4-5 zile lucratoare. In cazul in care nu se primeste un aviz de sosire a coletului, clientul este sfatuit sa se prezinte personal la oficiul postal de care apartine, cu actul de identitate pentru a ridica coletul.

Taxa pentru livrarea prin Posta Romana este de 15 RON (TVA inclus!)

Clinetul se obliga sa furnizeze datele personale din buletin sau cartea de identitate la plasarea comenzii. In caz contrar, Fengs Shui Market nu garanteaza pentru livrarea produselor conform specificatiilor anterioare.

 

Anularea unei comenzi

Anularea comenzii se face fie telefonic +40-728-198-198, de luni pana vineri in intervalul orar 9-17, fie prin prin e-mail info@fengshuimarket.ro. Va rugam ca in cazul in care nu primiti un raspuns in maxim o zi lucratoare la e-mailul trimis, sa ne contactati telefonic.

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 30 de zile, in functie de politica acesteia. Dupa anularea unei tranzactii efectuate prin transfer bancar, suma platita va fi returnata in contul bancar al clientului in decurs de 5 zile lucratoare.

 

Politica de returnare

Produsele se pot returna in termen de maxim 15 zile de la primirea coletului fara a fi nevoie de invocarea unui motiv anume, doar daca produsele si ambalajul original sunt intacte. Termenul legal pentru returnarea banilor este de maximum 30 zile de la returnarea comenzii. Plata transportului retur va fi suportat de client. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului. Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.


Feng Shui.
Aici si pentru tine.

Feng Shui reprezinta in aceeasi masura atat o stiinta, cat si o filosofie, conform careia energiile sunt cele care ne influenteaza viata.

De peste 3000 de ani, Feng Shui ne arata importanta energiei Chi care curge imprejurul nostru, dar si cum putem sa ne inconjuram cu aceasta energie benefica, prin intermediul activatorilor energetici. Obiectele Feng Shui sunt mai mult decat accesorii sau decoratiuni; acestea reprezinta activatori ai energiilor pozitive.