Detalii

Ce reprezinta Pagoda Celor 5 Elemente Soare si Luna?

Simbolurile Soare si Luna activeaza curentii solari si lunari ai anului. Silaba HUM inlatura obstacolele ce pot aparea din cauza Stelei 5 Galben. Pe de alta parte lotusul completeaza pagoda si ajuta la combaterea efectelor negative prin faptul ca transforma energia negativa in energie pozitiva.

 

Pagoda Celor 5 Elemente Soare si Luna este un remediu potrivit pentru a contracara efectele negative aduse de Steaua 5 Galben, care poate cauza accidente, pierderi financiare si probleme grave. Pagoda este foarte eficienta la a suprima energia negativa a Stelei 5 Galben, stea care poate aduce diverse boli si indispozitii locuitorilor casei. Avand Pagoda celor 5 Elemente in casa, ea nu doar ca va slabi Steaua 5 Galben, ci va activa Stelele pozitive 1, 6 si 8.

 

Soarele si Luna reprezinta energiile Yin si Yang, care influenteaza totul in jur, de aceea este important sa existe un echilibru intre acestea pentru ca viata ta sa fie armonioasa, fericita si prospera. Simbolurile Soarelui si al Lunii poate fi un instrument feng shui exceptional pentru echilibrarea acestor energii acasa si la birou.

 

Pe Pagoda se regaseste si silaba HUM, care protejeaza de rau si ofera iluminarea. Considerata a fi fundamentul tuturor mantrelor si rugaciunilor, silaba HUM reprezinta trinitatea formata din cer, pamant si oameni. Poate fi utilizata pentru a invoca gratia si protectia divina, a crea pasiune si vitalitate si pentru a aduce intelepciune, succes si fericire.

 

Un alt element regasit pe Pagoda este Dorja sau Vajra (in saskrita) care este un simbol tibetan sacru al energiei cosmice, baza a tot ceea ce putem trai prin simturi. Se spune ca e indestructibila, precum diamantul, si puternica precum un traznet. Simbolic vorbind, Dorja reprezinta „fulgerul iluminarii”, acea transformare brusca a constiintei umane, care apare in istoricul fiecarei religii ca un episod al revelatiei in viata sfintilor sau a persoanelor mistice.


Cum folosesti Pagoda Celor 5 Elemente Soare si Luna?


In 2017, Steaua 5 Galben este foarte puternica si aduce numeroase influente negative deoarece zboara in partea de Sud. Tocmai de aceea, Pagoda celor 5 Elemente Soare si Luna trebuie amplasata in sudul casei in Anul Cocosului.

 

Toate remediile pentru Steaua 5 Galben trebuie eliminate din casa dupa un an deoarece ele aduna energia negativa a acestei Stele.

  • Breloc Feng Shui Stupa cu...

    68,99 lei

  • Breloc Feng Shui Pagoda...

    68,99 lei

Feng Shui.
Aici si pentru tine.

Feng Shui reprezinta in aceeasi masura atat o stiinta, cat si o filosofie, conform careia energiile sunt cele care ne influenteaza viata.

De peste 3000 de ani, Feng Shui ne arata importanta energiei Chi care curge imprejurul nostru, dar si cum putem sa ne inconjuram cu aceasta energie benefica, prin intermediul activatorilor energetici. Obiectele Feng Shui sunt mai mult decat accesorii sau decoratiuni; acestea reprezinta activatori ai energiilor pozitive.