Detalii

 

Ce reprezinta Stupa cu Cele 8 Intrari?

In Stupa cu 8 Intrari isi are casa Marele Shakyamuni Buddha, cel care a cucerit toate obstacolele si care ii ajuta pe cei care au aceasta Stupa sa depaseasca piedicile care le stau in calea unei vieti fericite, lipsite de griji.

Cum folosesti Stupa cu Cele 8 Intrari?

In momentul in care vrei sa amplasezi Stupa cu 8 Intrari in casa ta, incearca sa vizualizezi modul in care tu deschizi fiecare dintre cele 8 usi, lasand energia sa curga nestingherita in casa ta. Pune-o pe o masa si inconjoar-o in sensul acelor de ceas in fiecare zi pentru a activa fluxul energiei dinspre toate cele 8 usi.

 

  • Breloc Feng Shui Stupa cu...

    68,99 lei

  • Pagoda Celor 5 Elemente...

    388,99 lei

Feng Shui.
Aici si pentru tine.

Feng Shui reprezinta in aceeasi masura atat o stiinta, cat si o filosofie, conform careia energiile sunt cele care ne influenteaza viata.

De peste 3000 de ani, Feng Shui ne arata importanta energiei Chi care curge imprejurul nostru, dar si cum putem sa ne inconjuram cu aceasta energie benefica, prin intermediul activatorilor energetici. Obiectele Feng Shui sunt mai mult decat accesorii sau decoratiuni; acestea reprezinta activatori ai energiilor pozitive.