Detalii

Ce reprezinta Elefantul cu Rinocer in Habitatul lor Natural?

Statueta aminteste de albastrul si verdele muntilor si a marii, de aceea este un ornament atat de placut vederii, care mareste vibratiile armonice in casa si la birou. Aceasta aranjare echilibrata a elementelor creeaza habitatul ideal pentru elefant si rinocer. Muntii si apa incurajeaza aura si maresc relatiile romatice si de prietenie.

Cum folosesti Elefantul cu Rinocer in Habitatul lor Natural?

Foloseste statueta Elefant si Rinocer in habitatul lor natural pentru a alunga chi-ul negativ dat de Steaua 7. Pune-o in sectorul sud-vestic al camerei sau biroului pentru protectie.


Cei nascuti in anul Maimutei sau al Oii, ale caror camere sunt in sud-vest, sau cei ale caror case sunt indreptate in sud-vest sau nord-est, sunt incurajati sa foloseasca acest mijloc de protectie.

  • Breloc Feng Shui Elefant cu...

    68,99 lei

  • Elefant si Rinocer - Contra...

    26,99 lei

Feng Shui.
Aici si pentru tine.

Feng Shui reprezinta in aceeasi masura atat o stiinta, cat si o filosofie, conform careia energiile sunt cele care ne influenteaza viata.

De peste 3000 de ani, Feng Shui ne arata importanta energiei Chi care curge imprejurul nostru, dar si cum putem sa ne inconjuram cu aceasta energie benefica, prin intermediul activatorilor energetici. Obiectele Feng Shui sunt mai mult decat accesorii sau decoratiuni; acestea reprezinta activatori ai energiilor pozitive.