Detalii

Deoarece anul acesta Tai Sui este in zodia Maimutei, aceasta apare in cadrul placutei pentru a-l imbuna pe Tai Sui si a oferi sustinere tuturor zodiilor.


Ce reprezinta placa Tai Sui 2016?


Tai Sui este de o deosebita importanta pentru chinezi, care stiind unde se plaseaza in fiecare an, cauta sa nu ii perturbe, pentru a nu-i starni mania. Cum nu se poate sa eviti acasa sau la serviciu sectorul sud-vestic, este indicat sa folosesti remedii destinate Tai Sui-ului, pentru a nu-l supara si pentru a primi suportul lui in toate planurile vietii.


Cum folosesti placa Tai Sui 2016?


In Anul Maimutei 2016, Tai Sui (Marele Duce de Jupiter) se muta in sud-vest, adica in sectorul reprezentativ pentru semnul zodiacal Maimuta. Cei ai caror case au intrarea intre sud-vest sunt in conflict indirect cu Tai Sui, in vreme ce acele case care au intrarea inspre nord-est sunt in conflict direct si sunt sfatuiti sa il imbuneze pe Marele Duce de Jupiter. Pentru a face acest lucru, trebuie sa amplasati in sectorul sud-vestic simbolul Tai Sui pentru acest an.


Placuta este aplicata pe un suport ceramic, ceea ce o face potrivita si pentru a o agata pe perete, dar si pentru a fi pusa pe un raft - neaparat in sectorul sud-vestic.

  • Placa Tai Sui 2015

    88,99 lei

  • Placa / Tablou Feng Shui...

    138,99 lei

  • Placa / Tablou Feng Shui...

    188,99 lei

Feng Shui.
Aici si pentru tine.

Feng Shui reprezinta in aceeasi masura atat o stiinta, cat si o filosofie, conform careia energiile sunt cele care ne influenteaza viata.

De peste 3000 de ani, Feng Shui ne arata importanta energiei Chi care curge imprejurul nostru, dar si cum putem sa ne inconjuram cu aceasta energie benefica, prin intermediul activatorilor energetici. Obiectele Feng Shui sunt mai mult decat accesorii sau decoratiuni; acestea reprezinta activatori ai energiilor pozitive.