Wu Lou cu Broasca Norocoasa cu Trei Picioare a fost adaugat in cos.
Prima pagină » Blog » Anul acesta, alege cadouri inspirate de Craciun si surprinde-l in cel mai placut mod posibil!
Inapoi

Anul acesta, alege cadouri inspirate de Craciun si surprinde-l in cel mai placut mod posibil!

Daca vrei sa iti impresionezi partenerul de sarbatori, iti recomandam sa alegi dintr-o multime de cadouri pe care le-am pregatit special pentru el.

Odata cu apropierea sarbatorilor de Craciun, ne dorim sa aducem bucurie in sufletele celor dragi si sa ii cucerim cu cele mai frumoase cadouri. Daca vrei sa iti impresionezi partenerul, iti recomandam sa alegi dintr-o multime de cadouri pe care le-am pregatit special pentru el. Am ales daruri si decoratiuni incarcate de simboluri si purtatoare de energii pozitive pentru sarbatori imbelsugate si armonioase.

Pereche de rinoceri

pereche-rinoceri-portelanRinocerul este recomandat de maestrii Feng Shui ca simbol suprem de protectie contra talhariilor, accidentelor, dusmanilor, intrigilor din birou, competitorilor din afaceri si contra tradarilor. Fie ca alegem sa decoram casa, fie locul de munca, acesti dragalasi rinoceri ne protejeaza de energia negativa si adauga un plus de stil incaperii in care sunt amplasati.

Set de boluri decorate cu Flori de Prun

set-boluri-flori-de-prunDaca este pasionat de gatit sau pur si simplu gurmand, impresioneaza-l cu acest set de boluri din portelan pentru armonie in bucatarie. Floarea de prun simbolizeaza determinarea, increderea in sine, perseverenta, longevitatea si spiritul de neimblanzit datorita capacitatii sale de a inflori intr-un climat potrivnic.

Lingou de aur

set-12-lingouri-marime-mareLingourile de aur sunt axa fundamentala de referinta a fluxului financiar mondial din rezervele bancare. Comerciantii isi pastreaza, de regula, lingourile de aur ingropate in casele lor (in special in coltul de NV) pentru a genera Chi continuu de imbogatire.

Figurine decorative in forma cifrei 8

figurina-cifra-opt

Acest Simbol al Infinitului se aseamana cu Numarul Norocos 8 si este un stimulent excelent al norocului si succesului. Prezenta sa atrage o incredibila energie chi in spatiul in care este expus. De asemenea, acesta aduce noroc si bunastare in Perioada lui 8, adica intre anii 2004-2024. A darui noroc si bunastarea reprezinta cea mai frumoasa urare de sarbatori.

Suport pentru birou cu Tigru

suport-birou-cu-tigruAcest obiect foarte practic pentru birou, este totodata si o decoratiune incarcata de simboluri in arta Feng Shui. Tigrii sunt reprezentanti ai puterii si ai vitejiei, de aceea  se recomanda sa fie asezati la intrarea intr-o incapere, la intrarea in casa sau intr-un birou. De asemenea, Tigrul stimuleaza vigoarea si dragostea de viata, de aceea, pozitionati la intrare, vor consolida si imbunatati aceste caracteristici asupra tuturor membrilor familiei.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc