Prima pagină » Blog » Anul Oii/Caprei de Lemn va fi guvernat de pace, împăcare, și armonie
Inapoi

Anul Oii/Caprei de Lemn va fi guvernat de pace, împăcare, și armonie

Anul care a inceput ii vizeaza in principal pe cei nascuti in anii 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991 si 2003 si se spune ca va fi un an in care pacea va guverna, iar relatiile tensionate din trecut, fie politice sau interumane, isi vor gasi echilibrul.

Animalul care poarta simbolul acestui an semnifica pace, coexistenta armonioasa si liniste, ceea ce inseamna ca 2015 va sta sub semnul impacarii si al credintei in energia Binelui. In ciuda faptului ca se profileaza situatii politice nefaste si ideea de razboi este tot mai frecvent raspandita, neintelegerile vor fi atenuate si se vor face compromisuri pentru a mentine starea de pace. Unirea fortelor impotriva Raului si a distrugerii si autodistrugerii, atat de minutios puse la punct in ultimele decenii, va reprezenta o prioritate. Influentele astrale denota incercarile de a reveni la radacini precum si de a gasi solutii la problemele care impanzesc lumea in care traim.

Iata ce prevad astrele pentru fiecare zodie in parte, sub binecuvantarea calmului Caprei/Oii de Lemn, si care sunt remediile si activatorii recomandati pentru aceasta perioada:

mandarina-para

Mandarina si para

Cei nascuti in zodia Porcului vor avea parte de noroc in aria sentimentala si in cariera, dar in ceea ce priveste sanatatea, trebuie sa fie atenti sa nu depuna eforturi majore, ajungand la surmenare. Recomandam remediile care aduc prosperitatea Anului Nou pentru zodia Porcului.

Nativilor din zodia Cocosului le va fi de mare ajutor sa-si concentreze atentia spre disciplina si rabdare, impreuna cu energia debordanta de care vor da dovada in acest an. Pentru a tine la distanta Steaua 5 a ghinionului, alegeti Coloana cu Sutra Inimii.

Asupra zodiei Cainelui se va abate un flux echilibrat de energii atat bune, cat si rele, insa, atat timp cat vor avea grija de ei insisi si vor fi deschisi si flexibili, cei din aceasta zodie vor avea un 2015 minunat! Talismanul cu Tai Sui este purtator de noroc pentru cei nascuti in aceasta zodie.

roata-magica

Roata Magica

Se anunta un an deosebit si pentru cei din zodia Sobolanului, care au avut de dus poveri grele pe umeri in ultimii ani. Acum se vor aseza lucrurile in planul relatiilor, al carierei profesionale si al sanatatii, putandu-se bucura de liniste. Roata Magica le va aduce protectie.

Nativii din zodia Maimutei se vor bucura de oportunitati in cariera si recunoastere la locul de munca. Pe langa toate acestea, vor avea ocazia sa calatoreasca mult, iar relatiile de cuplu poarta semne bune. Atentie insa la evitarea conflictelor, atat in plan profesional cat si personal. Totemul contra efractiilor garanteaza siguranta casei.

Pentru zodia Sarpelui, 2015 este relativ similar cu anul precedent, cu potential deosebit in sfera carierei. Insa ca sa poata tine pasul cu progresul de care se vor bucura, nativii acestei zodii trebuie sa-si echilibreze energiile si sa acorde atentie sporita sanatatii. Tabloul cu Embleme Regale aduce noroc si bunastare celor din zodia Sarpe.

Este Anul Caprei, asa ca nativii din aceasta zodie (cunoscuta si sub denumirea de Oaie) guverneaza astrele horoscopului din 2015. Desigur ca vor avea un an excelent in plan sentimental in primul rand, precum si in toate celelalte planuri, dar cu toate acestea, trebuie sa invete sa aiba rabdare. Elementul care nu trebuie sa lipseasca niciunui nativ din zodia Caprei este Tabloul Tai Sui pentru protectie si bunatate.

floare-lotus-crapi

Floare de Lotus cu Crapi

Zodia Calului va cunoaste cresteri semnificative in plan financiar si energie suficienta pentru a-si duce telurile spre indeplinire. Le recomandam sa-si sporeasca auspiciile aducand in preajma lor o statueta norocoasa cu Floare de Lotus.

Un an excelent se anunta si pentru nativii din Iepure, a caror sanatate se va consolida. Posibilitati favorabile in planul carierei se vor arata, atat timp cat isi vor pastra mintea limpede si intuitia nu-i va lasa sa rateze nici o oportunitate! Pentru a alunga persoanele rau intentionate, pot alege Sabia-Dragon.

Tigrii pot avea parte de un 2015 plin de reusite, daca vor intelege ca trebuie sa faca totul pas cu pas. Rabdarea si consistenta sunt cheile succesului in noul an pentru cei din zodia Tigru. Remediul cu Cei Trei Gardieni va ajuta energiile sa isi gaseasca locul in preajma Tigrilor.

Cei nascuti in zodia Bivolului pot influenta ei insisi anul 2015, deoarece vibratiile care vin din partea Caprei sunt provocatoare pentru acestia. Lucrurile pot evolua foarte repede, sau foarte incet. Trebuie sa lase deoparte sentimentele de frustrare si sa acorde atentie starii de sanatate. Pentru a-si pastra spiritul puternic, le recomandam sa poarte o amuleta norocoasa.

Dragonilor le va lipsi increderea in sine in 2015, pentru ca energia lor va fi aproape suprimata de elementele acestui an. Sentimentele vor fi la carma oricarei decizii luate de un nativ Dragon in aceasta perioada. Recomandam remediile care aduc prosperitatea Anului Nou, cum este Totemul cu Sutra Inimii.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc