Prima pagină » Blog » Buddha al Medicinei – energia sanatatii
Inapoi

Buddha al Medicinei – energia sanatatii

Daca esti fan al invataturilor feng shui, cu siguranta ai auzit de Buddha Medicinal sau cel putin ai vazut o statueta reprezentandu-l. Exista mai multe reprezentari ale lui Buddha, dar in acest articol vom vorbi de una in special.

Energia lui Buddha al Medicinei este diferita de cea a lui Kwan Yin sau de cea a lui Buddha Vesel. In esenta, energia lui Buddha este una clara – energia Luminii, insa pentru a ajunge la ea sunt diferite rute.

Buddha al Medicinei sau Buddha Vindecatorul este, in picturile traditionale tibetane, inconjurat de diverse plante si tincturi, cu aure de energie vindecatoare care emana din corpul si capul sau.

Buddha al Medicinei a promis ca va ajuta sa-i vindece pe toti bolnavii si pe cei raniti, de aceea este adesea invocat ca un ajutor pentru cei bolnavi. Adesea este reprezentat in pozitie sezuta cu un borcan medicinal in mana stanga, adesea colorat albastru, iar mana dreapta sta asezata pe genunchi, cu o planta tamaduitoare intre degetul mare si cel aratator.

Uneori Buddha al Medicinei este numit si Buddha Vindecatorul, Buddha al Medicinei, Buddha Albastru sau Buddha Luminii Lapis Lazuli. Conform legendei, el s-a transformat intr-un Buddha ce radia lumina albastra la o intalnire cu o multime de oameni, carora le-a transmis cunostinte de vindecare si medicina. De aceea, el este adesea ilustrat cu pielea albastra sau tinand un borcan albastru cu plante medicinale.

Mantra lui Buddha al Medicinei are vibratii puternice de vindecare a mintii si a trupului.

Exista 3 moduri pricipale prin care Buddha al Medicinei este folosit ca un remediu feng shui:

Stelele Zburatoare anuale

Avand puterea de a goni boala, Buddha al Medicinei este un remediu feng shui anual foarte puternic pentru zona bagua a casei afectata de Steaua Bolilor.

In 2018, steaua zburatoare a bolilor este in partea de vest, aceasta fiind zona unde ar trebui plasata o statueta metalica sau un breloc cu Buddha Vindecatorul.

Mandala Buddha Medicinal - placa ceramica

Remediu pentru sanatate

Este recomandata un tablou sau un autocolant cu Buddha al Medicinei care sa fie pus in sectorul sud-estic al casei, sectorul sanatatii.

Directia ta personala a sanatatii este de asemenea un loc bun unde poti pune un Buddha Videcator.

Energia sanatatii spiritului si a constientizarii de sine

Centrul casei, zona nord-est bagua dedicata cresterii spirituale si a cultivarii personale, la fel si altarul tau personal, pot beneficia de prezenta lui Buddha al Medicinei. Cum toate bolile isi au originea in mental, cu asa numitele trei otravuri (atasamentul, ura si ignoranta), este bine sa ai energia lui Buddha al Medicinei aproape.

Descopera toate reprezentarile ale lui Buddha al Medicinei disponibile pe site-ul nostru ›

Lichidare de stoc Lichidare de stoc

Articole similare

Buddha Vesel – Simbol Feng Shui al Bunastarii si Armoniei »