Prima pagină » Blog » Camila – Protectie si stabilitate financiara
Inapoi

Camila – Protectie si stabilitate financiara

Avand puterea de a depasi piedici si de a evita pericolele viteii, calitatile cu care este inzestrata camila au rolul de te proteja atat in viata personala, cat si in cariera, asigurand stabilitate si prosperitate.

figurina-dromader

Figurina Dromader

Simbolizand ambitia si perseverenta, Camila este cunoscuta pentru abilitatea de a depozita apa si de a supravietui in conditii extreme. Calitatile de care poate da dovada in cele mai neprielnice conditii sunt apreciate de oamenii deserturilor, iar acestea au transformat camila dintr-un animal de povara intr-un adevarat simbol al artei Feng Shui, reprezentand puterea de a depasi piedici si de a evita pericolele. Legenda spune ca acest animal este protectorul oamenilor, ghidandu-le pasii prin incercari si drumuri dificile, punandu-le la dizpozitie resursele sale interminabile de energie, dedicare si determinare.

Daca esti om de afaceri, un om a carui cariera pare a se afla pe drumul cel bun, aseaza o statueta a Camilei in birou. Prezenta ei lupta impotriva rivalitatii si a capcanelor in care ai putea cadea la locul de munca. Daca afacerea ta este una prospera, Camila iti aduce belsug si energia de care ai nevoie pentru a-ti conduce cu pricepere si rabdare afacerea, chiar si in timpuri neprielnice.

figurina-camila

Figurina Camila

Daca ai de trecut un examen sau o proba dificila, este recomandat sa pozitionezi o Camila pe biroul de studiu. Cu timpul vei observa o ameliorare vizibila a capacitatilor tale intelectuale, precum si o putere mai mare de concentrare asupra problemelor care-ti solicita intelectul.

O pereche de dromaderi vor avea grija de realizarile tale in plan financiar, iar o pereche de camile vor ajuta fluxului banilor, asigurand stabilitate si constanta banilor in perioada urmatoare. Camilele tovarasi extraordinari ai energiei pozitive, atat in vremuri de stabilitate cat si de instabilitate. Aceste animle iti vor sta alaturi, oferindu-ti intotdeauna protectie si tovarasie.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc

Articole similare

»