Prima pagină » Blog » Ce este si la ce folosim un Wu Lou?
Inapoi

Ce este si la ce folosim un Wu Lou?

Wu Lou isi are originea intr-un fruct. Odata uscat, fructul este foarte durabil si forma sa il face folositor ca recipient pentru medicamente. Acesta era adesea purtat de oamenii in varsta ca farmec pentru o viata lunga si alungarea influentelor negative.

Wu Lou (sticla tartacuta) isi are originea intr-un fruct. Odata uscat, fructul este foarte durabil si forma sa il face folositor ca recipient pentru medicamente. Wu Lou era adesea purtat de oamenii in varsta ca farmec pentru o viata lunga si, totodata, ca farmec pentru distrugerea sau alungarea influentelor negative.

Wu Lou, la fel ca si bagua sau clopoteii de vant, este unul din cele mai importante instrumente in vindecarea multor situatii nefavorabile si in sporirea Feng Shui-ului. Este un simbol puternic de sanatate si longevitate. Multe divinitati, ca de exemplu Sau Sing Kung (din Cei Trei Intelepti Fuk Luk Sau), Li Tieh Kuai (din Cei 8 Nemuritori) si Mad Monk God (Chai Kung), fac ca binecuvantarile lor sa vindece boli grave. Unii sustin ca forma unui Wu Lou reprezinta o integrare minunata intre cer, pamant si omenire. Divinitatile si calugarii taoisti chiar utilizeaza Wu Lou pentru a absorbi si capta inauntru spiritele rele.

Wu Lou in asociere cu Garuda este un simbol mult mai potent de protectie impotriva bolilor, a calamitatilor si a spiritelor rele.

Garuda este o pasare mitologica care protejeaza si impotriva relelor aduse de Steaua 2 a Bolilor. Tocmai de aceea, Garuda trebuie amplasat in zona casei in care apare Steaua 2. Wu Lou cu Garuda este un remediu puternic ce poate fi pus langa o persoana ce sufera anumite afectiuni, cu scopul de a-i grabi vindecarea si a o proteja.

Wu Lou are numeroase intrebuintari ca remediu si activator:

1. Asezati un wu lou in orice parte din casa (in cate locuri va puteti permite) pentru a va aduce sanatate, noroc si a anula energia negativa (chi).

2. Asezati sau atarnati doi wu lou (in forma lor naturala sau confectionati din metal) pe ambele laturi ale patului pentru a va vindeca de suferinte/boli, pentru a improspata energia oamenilor bolnavi si a le grabi vindecarea.

3. Asezati sau atarnati un wu lou in dormitor (sau pe langa pat) pentru a preveni orice problema de sanatate. Prevenirea este mai eficace dacat vindecarea!

4. Asezati un wu lou in bucatarie pentru a activa norocul in sanatate pentru intreaga familie, si el va avea grija sa se gateasca numai hrana sanatoasa in bucataria care este sursa sanatatii intregii familii.

5. Asezat in sectorul de est al camerelor de zi, incaperilor din casa si al sufragerei, wu lou aduce sanatate intregii familii.

6. Wu Lou (cristal sau alama) este un cadou feng shui excelent pentru zilele de nastere ale batranilor, simbolizand si urand viata lunga, sanatate si longevitate.

7. Asezarea unui wu lou pe birou sau la locul de munca asigura anularea energiei negative chi care ar putea sa va afecteze.

8. Atarnati un wu lou in masina pentru a va feri de accidente si a absorbi energia ucigasa si otravitoare.

9. Wu Lou (in special daca este confectionat din bronz) este utilizat pentru a contracara steaua 2 a bolilor. Asezarea acestui remediu este esentiala pentru casele care au dormitoarele  amplasate in pozitia stelei bolilor.

10. Asezati un wu lou acolo unde va petreceti cea mai mare parte din timp. Daca exista riscul unui ghinion, va absorbi energia negativa si o va preschimba in noroc.

Gaseste produsul Feng Shui cu Wu Lou potrivit intentiilor tale! 

Lichidare de stoc Lichidare de stoc

Articole similare

Sfaturi pentru eliberarea energiei pozitive in casa ta »