Prima pagină » Blog » Ce gasesti pe noul site Feng Shui Market? Ce e diferit?
Inapoi

Ce gasesti pe noul site Feng Shui Market? Ce e diferit?

Noul site este mult mai usor de utilizat si iti va oferi toate informatiile necesare pentru a alege activatorii sau remediile de care ai nevoie pentru acasa.

Pentru inceput, ar trebui sa clarificam faptul ca atat noul site, cat si cel vechi (www.fengshui-market.ro) sunt proprietatea Feng Shui Market SRL, comenzile se pot plasa deocamdata pe ambele site-uri, urmand ca incet, incet sa realizam tranzitia intre magazinul vechi si cel nou. Am ales sa facem astfel deoarece majoritatea vizitatorilor nostri cunosc vechiul magazin si vrem ca trecerea sa fie una naturala, dar si pentru ca pe vechiul magazin se regasesc mai multe produse decat pe cel nou. In magazinul nou vei gasi toate produsele recent intrate in oferta, produse care pe site-ul vechi nu apar.

Ce aduce nou acest site?

1. Modalitatile de plata sunt mult mai variate

Plata comenzii se poate face prin card (Visa, Mastercard), prin transfer bancar sau prin PayPal, cat si prin plata ramburs, la livrare. Astfel, oricare ar fi modul de plata preferat, comanda se poate face foarte simplu, la orice ora. De asemenea, este important de precizat ca nu exista o suma minima a comenzii.

2. Realizarea facila a contului de client

Contul de client se poate realiza foarte usor, din partea dreapta sus (CREEAZA CONT), prin completarea rapida a informatiilor de identificare,de contact si de livrare. Crearea unui cont nou nu implica costuri financiare, nici obligatia de a realiza o comanda.

3. Imagine reala asupra produselor

Produsele care se regasesc pe site reprezinta imaginea reala a produsului, deoarece acestea sunt poze ale produselor pe care le avem in stoc, realizate de fotograful nostru. Punem pret pe afisarea reala a produsului deoarece nu vrem sa inducem in eroare asupra aspectului pe care acesta il are.

4. Mai usor de navigat. Mai usor de folosit.

Orice incapere este impartita in 9 sectoare conform Scolii Busolei (Bunastare, Cariera, Dragoste, Afaceri, Educatie, Sanatate, CopiiCelebritate, Mentori). Pentru fiecare sector se preteaza anumite simboluri care au rolul de a amplifica energiile bune, de a atenua excesele de anumite elemente sau de a contracara energiile negative. Pentru a te ajuta sa creezi acel echilibru atat de necesar unei vietii linistite si prospere, am clasificat produsele Feng Shui destinate fiecaruia dintre cele 9 sectoare si le-am plasat in partea de sus a meniului.

In partea stanga a paginilor se gasesc categoriile principale de produse, care la randul lor sunt impartite in subcategorii, ceea ce permite o identificare usoara a produsului Feng Shui cautat. In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, foloseste optiunea de cautare (dreapta sus).

5. Produse Feng Shui la reducere

Verifica rapid daca produsele pe care ti le doresti sunt la reducere. Pe prima pagina (Acasa), în partea de jos sunt 3 imagini, reprezentand cate o categorie de produse, cea din stanga (Produsele cu preturi reduse) fiind locul unde vei gasi produsele aflate la reduceri. Sfatul nostru este sa accesezi de fiecare data in aceasta sectiune pentru a vefica daca produsele pe care ti le doreai de ceva vreme nu au un pret mai mic decat de obicei.

6. Produse Feng Shui recent lansate

Gaseste usor produsele nou aparute. Tot pe prima pagina (Acasa), în partea de jos, imaginea din mijloc (Descopera produsele noi) este cea care duce la cele mai recente produse pe care le avem pe stoc. Descopera cele mai noi produse de pe site!

Pentru orice informatii suplimentare va stam la dispozitie pe: info@fengshui-market.ro sau la telefon +40-728 – 198 – 198

Lichidare de stoc Lichidare de stoc