Prima pagină » Blog » Cele 8 Obiecte Norocoase din Tibet
Inapoi

Cele 8 Obiecte Norocoase din Tibet

Cele opt obiecte norocoase din Tibet constituie un generator fundamental de buna energie Feng Shui. Energia transmisa de cele 8 Obiecte Norocoase devine si mai favorabila si puternica in ciclul de 20 ani al Perioadei lui 8 (2004 – 2024). Afla mai multe!

Set Cele 8 Obiecte Norocoase din Tibet -metal

Cele opt obiecte norocoase din Tibet constituie un generator fundamental de buna energie Feng Shui. Energia transmisa de cele 8 Obiecte Norocoase devine si mai favorabila si puternica in ciclul de 20 ani al Perioadei lui 8 (2004 – 2024). Acest remediu fundamental si puternic activator totodata, serveste la generarea de energie pozitiva, diminuarea energiei negative si hranirea sau imbunatatirea feng shui-ului din spatiul respectiv, ducand la cresterea exponentiala a fericirii. Este, de asemenea, un remediu eficient contra situatiilor nefavorabile extreme care nu pot fi solutionate de alte remedii feng shui.

Nodul mistic mareste norocul pe Perioada lui 8, scoica asigura noroc in relatii, baldachinul contracareaza energia negativa, vaza aduce belsug, roata reprezinta succesul şi autoperfectionarea, pestii reprezinta bogatia si banii, lotusul aduce pace, iar drapelul victoriei simbolizeaza acumularea de succese.

Roata Dorintelor Tibetana cu Cele 8 Obiecte Norocoase

 

Cele opt elemente constituie totodata un antidot puternic pentru energiile negative, in special in situatiile urmatoare:

– usile sunt asezate toate intr-o singura linie dreapta;

– usa principala se deschide spre garaj;

– scara este indreptata sau asezata prea aproape de usa de intrare;

– usile sunt asezate fata in fata pe o linie dreapta;

– in vecinatatea usii de intrare spre care este orientata un shar chi sau acolo unde este foarte vizibila influenta negativa a stelelor zburatoare;

– in spatiile predispuse la shar chi (energie negativa).

In cazurile mentionate, fortele negative sunt indreptate spre o zona specifica din casa. Expunerea celor Opt Elemente Norocoase contracareaza energiile rauvoitoare ale lunii provocate de stelele zburatoare sau de horoscopul personal, ne apara de ghinion si de fortele malefice. Poti avea mereu la tine cele Opt Obiecte Norocoase sub forma de breloc.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc

Articole similare

8 Simboluri pentru 8 tipuri de Noroc (2) »