Prima pagină » Blog » Cocosul – Remediu Feng Shui pentru noroc in afaceri
Inapoi

Cocosul – Remediu Feng Shui pentru noroc in afaceri

In traditia Feng Shui, Cocosul este aducator de noroc si evenimente fericite. Desi nu poate fi considerata o pasare de prada, cocosul are o personalitate puternica.

Cocos - caseta bijuterii - metalDatorita personalitatii puternice, in arta Feng Shui cocosul este responsabil pentru disiparea energiilor negative cauzate de strazi sau sisteme de scurgere defecte, neutralizarea energiilor negative de la birou, eliminarea oricaror polemici care pot duce la situatii tensionate la serviciu, protejeaza impotriva concurentilor neloiali in afaceri, previne dramele nedorite din viata sentimentala si accentueaza recunoasterea atat profesionala, cat si din punct de vedere social, prin legatura pe care aceasta pasare o are cu pasarea Phoenix. De asemenea, cocosul este singurul animal care reactioneaza natural la rasaritul soarelui, asemenea unui ceas desteptator.

In functie de dorintele si nevoile tale, pozitionarea cocosului in locuinta sau in biroul este esentiala. Astfel:

  • Pentru a preveni discutiile contradictorii pe teme politice, contraargumentele inutile si gandurile vrajmase la serviciu, pune un cocos pe biroul tau.
  • In cazul oamenilor de afaceri, cocosul trebuie sa fie pozitionat cu fata catre usa, pentru a tine concurenta la distanta. Puterea cocosului te va ajuta sa previi atacurile neanuntate si piedicile puse de altii in calea ta.
  •  Pentru cuplurile casatorite, evitarea dramelor conjugale se poate face pozitionand un cocos auriu la usa de la intrarea in locuinta.
  •  Pentru noroc si faima e bine sa asezi un cocos in coltul de sud al sufrageriei tale, conform artei Feng Shui.
  •  In situatia in care linistea ta iti este deranjata de problemele cu vecinii, aseaza un cocos in camera in care obisnuiesti sa iei masa.
  •  Nici sanatatea copiilor nu a fost trecuta cu vederea de maestrii Feng Shui, care te sfatuiesc sa pui un cocos in dormitorul copiilor tai pentru a-i ocroti de boli.

In magazinul nostru poti sa gasesti mai multe statuete si figurine Cocos, pe care sa le amplasezi in casa ta.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc