Prima pagină » Blog » Corabia Feng Shui pentru belsug si prosperitate
Inapoi

Corabia Feng Shui pentru belsug si prosperitate

Pentru ca singurul mod in care se putea desfasura comertul in antichitate era prin intermediul corabiilor, bogatiile cu care se intorceau de pe drum au transformat corabia Feng Shui intr-un simbol pentru bunastare, belsug si prosperitate.

Corabiile belsugului erau principalul mijloc de transport pentru aur si comori in secolele XVII si XIX. Acesta este motivul pentru care corabiile belsugului sunt atat de populare printre cei mai bogati oameni din Asia de Sud-Est. Sunt potrivite pentru a fi amplasate in sedii de afaceri, in interiorul birourilor, dar si al locuintelor. In fiecare casa, existenta unei figurine care simbolizeaza o corabie este necesara, pentru ca aceasta simbolizeaza o sursa de venit. Desigur, daca optezi sa asezi in casa mai multe corabii, sansele de imbogatire vor creste semnificativ.

Ce inseamna corabia in legendele Feng Shui?

corabia feng shui

Corabie Feng Shui

Joncile chinezesti erau, in vremurile stravechi, principalul mijloc de transport prin care se desfasura comertul. Se intorceau in tara de origine incarcate de comori, lingouri de aur, bijuterii si marfuri pretioase, iar aceasta imbelsugare simboliza indeplinirea cu succes a actiunii.

Corabia Feng Shui pentru prosperitate si belsug este un stimulent foarte raspandit in sediile de afaceri si locuintele celor mai bogati oameni din Hong Kong, Taiwan si Asia de Sud-Est. Poate fi considerat un secret al succesului in afaceri si al inmultirii averii, iar numerosi oameni de afaceri prosperi recomanda corabia ca talisman norocos. Promite sa supravegheze atent ascensiunea in cariera, si totodata va asigura ca eforturile muncii sa fie rasplatite inzecit.

Unde trebuie asezata corabia Feng Shui?

Poti sa influentezi in sens pozitiv situatia din planul financiar daca optezi sa aduci in casa nu doar o singura corabie, ci mai multe. Acestea trebuie sa fie incarcate de lingouri de aur si monede – se recomanda moneda de bun augur Chien Lung, intrucat in acea perioada comertul exterior al Chinei a inflorit considerabil. Poti impodobi corabia, de asemenea, cu bijuterii si pietre semipretioase.

Corabia Feng Shui pentru belsug este esentiala pentru succesul in cariera si afaceri daca este asezata cu atentie in locuri importante. Nu numai ca aduce prosperitate si inavutire, dar va proteja sectorul banilor de eventuale pierderi.

Asaza corabia pentru belsug in casa plutind dinspre usa spre interiorul locuintei, dar niciodata indreptata spre usa. Plaseaz-o in camera de zi sau incaperile familia petrece timp impreuna. Daca alegi sa decorezi biroul de lucru cu o corabie pentru prosperitate, in sedii de afaceri si birouri, coltul de Sud-Est este punctul cheie in care corabia influenteaza Chi-ul averii.

Amplaseaza corabia pentru belsug si prosperitate incarcata cu lingouri de aur in sectorul de Nord-Vest, pentru a activa norocul in sustinerea financiara si atragerea de oportunitati pentru castiguri banesti. Simbolul corabiei trimite vibratii care aduc aminte de oportunitatile castigurilor banesti.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc

Articole similare

»