Prima pagină » Blog » Crapul – Succes si bunastare in Feng Shui
Inapoi

Crapul – Succes si bunastare in Feng Shui

Chinezii si practicantii Feng Shui au asociat intodeauna pestii cu belsugul si prosperitatea prin zicala ”nien nien yew yu” care inseamna sa cauti sa culegi belsug in fiecare an. Pestii pot mari generarea si acumularea de bogatii si pot neutraliza fortele negative.

Avand in vedere puternica simbolistica a pestilor, locuintele chinezesti sunt adesea decorate cu iazuri, acvarii si obiecte de arta reprezentand pesti. Chinezii cred ca acestia vor face sa pluteasca venitul familiei. Sunt multi pesti care sunt populari printre practicantii entuziasti de Feng Shui dar majoritatea sunt cei colorati – rosii, portocalii, aurii sau argintii.

Crapul in legendele Feng Shui

Floare Lotus Crapi Feng Shui

Floare Lotus Crapi Feng Shui

Crapul este probabil cel mai popular peste din China antica pana in zilele noastre, cand poate fi gasit in palatele imperiale, in locuintele celor puternici si bogati, in cazinouri si hoteluri drept peste traditional in Feng Shui. Crapul este asociat indeaproape cu dragonul. Vechea legenda a crapilor sarind si traversand Poarta Dragonului pentru a se transforma in dragoni a devenit extrem de populara. Crapul este un peste rezistent, care face fata cu succes curentilor puternici din anticul Rau Galben al Chinei si aceasta simbolizeaza perseveranta si hotararea sa. Poate face fata incercarilor grele, inotand impotriva curentului pentru a ajunge la cer. Aceste fapte simbolizeaza realizari mari in atingerea unor ambitii marete pe parcurusl vietii.

Recomandam de regula crapul pentru sporirea educatiei profesionale si pentru trecerea cu succes a examenelor. Unii practicantii Feng Shui au observat ca afacerile lor au inceput sa prospere dupa ce au etalat crapii, in timp ce oamenii care isi desfasoara activitatea in domeniul vanzarilor si marketingului au observat ca statuetele cu crapi le aduc succese mari, oferindu-le avantaje competitive impotriva concurentilor. Pentru femeile maritate, crapii sunt considerati un puternic simbol al armoniei si fericirii care aduc pacea in camin.

Unde sa asezi o figurina cu crap?

Asaza-l in jurul casei pentru a obtine succes material. Cei care cauta excelenta academica pot aseza crapul-dragon pe biroul de lucru. Se mai poate aseza in directia de Nord-Est pentru a influenta noroc academic. Poti aseza o intruchipare a crapilor pentru a decora zone importante din camera de zi, sufrageri, sau sali de receptie, unde va influenta aria financiara. Cei care sunt familiarizati cu asezarea elementelor de apa in Feng Shui pot aseza crapii langa acele elemente de apa precum iazuri si acvarii.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc

Articole similare

»