Prima pagină » Blog » Cum alegi simbolul Feng Shui norocos
Inapoi

Cum alegi simbolul Feng Shui norocos

Fie ca sunt intruchipari ale zeitatilor sau ale animalelor sacre, simboluri pline de semnificatii care atrag bogatie, dragoste sau sanatate, emblemele folosite in cultura budista ca fiind aducatoare de noroc si protectie, au ecou in toate ramurile vietii.

Potcoava norocoasa

Cu multe secole in urma, simbolul potcoavei a fost folosit ca fiind un protector prestigios si aducator de noroc, fiind plasat in casele oamenilor in jurul intrarii principale sau deasupra usii. Alege o potcoava care poarta patina timpului in locul uneia noi si plaseaz-o intotdeauna cu bolta in jos, dar niciodata deasupra unei usi din metal!

Pietrele dzi

Ca si cristal norocos poti folosi pietrele dzi. Confectionate initial din agat gravat cu diferite insemne, actualmente margelele dzi sunt decorate cu tot felul de elemente, cele mai importante dintre ele fiind ochii. Sunt folosite cel mai adesea ca si bijuterii si fiecare este incarcata cu o energie dedicata intereselor purtatorului sau, fie ca iti doresti armonie maritala, succes in cariera sau ascensiune personala.

Pisica norocoasa

Pisica norocoasa este poate cel mai faimos dintre simbolurile artei chineze, desi provine din Japonia, si este foarte des folosita pentru puterea de a stimula energia pozitiva in domeniul afacerilor. De aceea este adesea intalnita in birouri, magazine, restaurante, si mai putin in casele oamenilor. Pisica prietenoasa este echivalentul cainilor Fu, fiind un companion de incredere si asigurandu-te ca te vei bucura de protectia sa.

Buddha vesel

Exista putine talismane atat de faimoase si cu o aplicabilitate in atat de multe arii precum este Buddha vesel. Noroc, abundenta, sanatate, succes si fericire – toate sunt puncte cheie ale existentei umane care beneficiaza de energiile pozitive trimise de catre Buddha vesel. Fiecare detaliu conteaza atunci cand alegi acest simbol, sub forma de figurina, amuleta, breloc sau tablou, de la materialul din care este facut si locul in care il vei amplasa. Daca vrei sa atragi de partea ta belsugul in plan financiar, ai nevoie de Buddha alaturi de pepite de aur, iar daca interesul tau se concentreaza pe aria sanatatii, va trebui sa alegi un Buddha tinand in mana un Wu Lou. Perimetrul usii de la intrare este locul ideal in care poti aseza o statueta cu Buddha, dar nu il plasa niciodata pe jos!

Elefant cu giuvaer

Elefantul

Nu in ultimul rand, elefantul este o emblema a artei si culturii chineze, animal considerat sacru si plin de simboluri. Energia pe care o transmit elefantii este una blanda si prietenoasa, intotdeauna plina de intelepciune. De regula, figurinele care intruchipeaza elefanti, sunt reprezentate cu trompa ridicata, fiind factorul care se leaga cel mai adesea de noroc. Este atat un remediu, cat si un talisman norocos. Alege-l pe cel care-ti va fi aproape mereu!

Lichidare de stoc Lichidare de stoc

Articole similare

Buddha Vesel – Simbol Feng Shui al Bunastarii si Armoniei »