Prima pagină » Blog » Daruieste-i o bucurie de sarbatori, cu un cadou deosebit!
Inapoi

Daruieste-i o bucurie de sarbatori, cu un cadou deosebit!

Cu pasi repezi, se apropie sarbatorile de iarna! Ti-am pregatit o gama de daruri pentru ea, special pentru aceasta ocazie. Fie ca alegi o bijuterie sau un obiect decorativ, poti gasi cadoul ideal la un click distanta!

Daca vrei sa faci o bucurie unei doamne speciale din viata ta, iti recomandam sa alegi dintr-o multime de talismane norocoase sau decoratiuni incarcate de simbolistica artei Feng Shui. Am conceput o serie de cadouri, special pentru doamne, care, mai presus de orice, ii vor aduce un zambet pe chip si o vor inconjura de energie pozitiva!

Set pentru ceai

set-chinezesc-ceai

Set Ceai
cu caractere chinezesti

Acest deosebit Set pentru Ceai chinezesc este format dintr-un ceainic si 4 pahare. Piesele sunt frumos decorate cu caractere si monede chinezesti. Acestea din urma sunt talismane norocoase in arta traditionala Feng Shui, si atrag prosperitate in casa purtatorului. Centrul patrat simbolizeaza pamantul iar cercul este simbolul cerurilor. Se spune, de asemenea, ca ele implinesc dorinte.

Elan norocos

elan-portelan

Elan
ceramica portelanata

Figurina face parte din Colectia Artesania Rinconada, cunoscuta pe plan international pentru personalitate unica si originalitate. Aceasta colectie este unul dintre cele mai bune exemple ale designului ceramic contemporan si ilustreaza cu succes trasaturile moderne ale acestuia. Figurinele Artesania Rinconada sunt create manual, din ceramica portelanata, cu o atentie special acordata liniilor si culorilor. Unele datalii ale figurinelor sunt placate cu aur 18 K si cu platina.

Farfurie decorativa

farfurie-decor

Farfurie decorativa

Aceasta farfurie decorativa, din rasina de lemn, ilustreaza zborul mitic al cocorilor. Cocorul reprezinta un simbol Feng Shui al sanatatii si longevitatii, si este considerat patriarhul tuturor fiintelor inaripate de pe Pamant. Pentru chinezi, cocorii erau „tian he“ (cocori divini) sau „xian he“ (cocori binecuvântaţi), deoarece zeităţile taoiste şi fiinţele iluminate erau transportate pe spatele lor între Tărâmul Ceresc şi Insulele celor Binecuvântaţi. De asemenea, ei poartă sufletele către Paradis şi către un nou nivel de conştientizare spirituală.

Lebada cu cristale Swarovski

lebada-feng-shui

Lebada
cu Svarowski

Un obiect decorativ de o deosebita sensibilitate, Lebada este un cadou potrivit pentru o persoana speciala. Este placata cu Aur de 24K si este decorata cu 4 cristale Spectra Swarovski mari, de culoare Cristal Clear. Lebedele reprezinta un remediu traditional chinezesc, si sunt cel mai puternic simbol al dragostei. Intruchipeaza har, frumusete, puritate, incantare si dragoste. Asezati lebada intr-o zona bine iluminata pentru a straluci si a crea un bun chi si vibratii pozitive in jurul sau.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc