Prima pagină » Blog » Guru Rinpoche – Simbol pentru Depasirea Ostacolelor
Inapoi

Guru Rinpoche – Simbol pentru Depasirea Ostacolelor

Guru Rinpoche are puterea de a te ajuta sa depasesti toate dificultatile si de a disipa predispozitiile negative din viata ta.

Guru Rinpoche - metal

Statueta Guru Rinpoche

 

Guru Rinpoche (Guru pretios) supranumit si Padmasambhava, adica cel nascut din lotus, a fost un maestru Buddist din secolul al 8-lea, despre care se spune ca a adus Buddismul Vajrayana in Tibet, Butan si tarile vecine. Acolo el este privit ca al doilea Buddha. Venerat astazi ca unul dintre principalii parinti ai Buddismului tibetan, el este simbolizat ca intruparea Dharmakaya in simbolismul tibetan.

Guru Rinpoche are puterea de a depasi toate dificultatile si de a disipa predispozitiile negative din viata ta. El se considera ca a depasit obstacolele interioare si exterioare, de aceea se considera ca ajuta la evolutia spirituala, dar si materiala a oamenilor.

Breloc Feng Shui Trident Guru Rinpoche

Breloc Feng Shui Trident Guru Rinpoche

Adesea, Guru Rinpoche este reprezentat alaturi de tridentul sau khatvanga. Arma cu 3 brate simbolizeaza victoria in fata celor 3 ispite – atractia, aversiunea si ignoranta. De asemenea, el reprezinta controlul lui Guru Rinpoche asupra trecutului, prezentului si viitorului. Evoca si cele 3 pietre pretioase (Buddha, Dharma si Sangha). In Feng Shui, tridentul lui Guru Rinpoche este folosit pentru a elimina energia negativa ce poate sa apara la locul de munca, fie din partea superiorilor, fie a colegilor.

Invita-l pe Guru Rinpoche in casa ta sau la locul de munca, prin plasarea unei statuete sau purtarea unui breloc cu acesta. El te va ajuta sa depasesti orice obstacole si iti va aduce binecuvantari de pace, fericire si noroc. Vezi aici colectia!

Lichidare de stoc Lichidare de stoc

Articole similare

Buddha Vesel – Simbol Feng Shui al Bunastarii si Armoniei »