Zeul Dorje Drollo – pentru Protectie – autocolant a fost adaugat in cos.
Prima pagină » Blog » Metode simple pentru purificarea casei la inceput de an
Inapoi

Metode simple pentru purificarea casei la inceput de an

Odata cu intrarea in Noul An, este timpul sa deschidem portile vibratiilor proaspete pe care acesta le aduce. Improspateaza-ti casa si viata pentru a permite energiilor pozitive sa se instaleze si pentru ca tu sa te bucuri de un an plin de prosperitate si bunastare!

Inceputul anului este perioada ideala purificarii interioare (a mintii, a sinelui sau a organismului) si exterioare (a casei, gradinii sau ambientului). Rezultatele vor fi cu atat mai spectaculoase cu cat optam sa incorporam ambele cai de purificare si sa pasim cu piciorul drept in 2015.

sarpe-pe-pepita-marime-mareO metoda de a crea un val proaspat de energie este purificarea obiectelor Feng Shui. Dupa un an in care s-au absorbit energii negative si s-au emis altele pozitive, remediile Feng Shui pot deveni terne, dar acestea nu trebuie excluse atat timp cat le putem revigora.

Expunerea obiectelor sub razele solare este cea mai simpla modalitate de a reinvia beneficiile pe care acestea ni le aduc. De exemplu, daca exista decoratiuni de tip pagoda, tot ce trebuie sa facem este sa le curatam, sa inlocuim apa si sa le expunem la soare timp de cel putin opt ore. Cristalele si alte obiecte-remediu se sterg de praf si se spala cu apa, apoi se lasa la soare. Orice planta trebuie cosmetizata si hranita cu fertilizator. O planta noua sau o vaza cu flori este binevenita, acestea simbolizand cresterea si viata noua.

Daca poseta sau portofelul dau semne de uzura, se recomanda sa le inlocuim pentru a atrage prosperitatea si in plan financiar, iar daca au fost trainice si mai pot fi folosite, trebuie curatate de hartiute nefolositoare, bonuri si chitante vechi. Putem face acelasi lucru si in garderoba, debarasandu-ne de hainele uzate si vechi sau de piese pe care nu le vom purta niciodata.

In casa, vom incepe prin a curata usa de la intrare – calea de acces a energiilor in locuinta, iar apoi vom reinnoi consumabilele instalatiilor luminoase. Fiind considerat „coltul norocos”, antreul casei trebuie sa aiba o ambianta primitoare si frumoasa.

Bol cantator cu Buddha

Elimina vesela ciobita sau sparta, dar adauga in schimb, intr-un bol pe masa, fructe precum ananasul si portocalele – reprezinta abundenta si intampina bunastarea. In Feng Shui, bolurile cantatoare sunt folosite impreuna cu betisoarele parfumate si cu clopoteii tibetani pentru a purifica Chi-ul din casa sau firma si a atrage energiile aducatoare de abundenta, sanatate si implinire. Betisoarele parfumate vor reimprospata aerul.

Adu norocul la locul de munca – leaga de scaun trei banuti Feng Shui cu panglica rosie si vei spori bogatia noului inceput. Adauga pepite in fiecare dintre cele patru colturi ale casei pentru stabilitate. Pepita de aur este moneda chinezeasca antica, folosita pentru schimbul de marfuri scumpe, fiind proiectata de maestrii Feng Shui intr-o forma perfecta, pentru a emite Chi-ul bunastarii.

Lasa razele soarelui sa te imbrace intr-un scut protector, indeparteaza din jurul tau lucrurile deteriorate si vechi, si umple-ti casa cu simboluri si figurine norocoase. Purifica aerul pe care-l respiri si ambientul in care traiesti, iar noul an te va intampina cu bunastare si bogatie!

Lichidare de stoc Lichidare de stoc