Prima pagină » Blog » Pagoda Feng Shui Wen Chang
Inapoi

Pagoda Feng Shui Wen Chang

Pagoda este excelenta pentru a-ti face mintea mai vigilenta, agila, inteligenta si pentru a imbunatati stilul literar la locul de munca. Are de asemenea puterea de a alunga energia negativa si fortele ucigase din jur. O mai putem folosi pentru sanatate pentru a alunga spiritele rele si bolile.

Pagoda Wen Chang este un alt instrument puternic utilizat de maestrii Feng Shui pe langa clopoteii de vant, Bagua, monede chinezesti si Wu Lou. Numele sau vine de la steaua Wen Chang care este una din Stelele Zburatoare apartinand lui 4 Verde. Aceasta stea Wen Chang domina soarta studentilor si controleaza reusita si succesul studiilor acestora. Pagoda Wen Chang aduce noroc literar celor care isi desavarsesc educatia si se pregatesc sa aplice la facultate (echivalentul examenelor imperiale stravechi pentru posturile de demnitari ai curtii). Pagoda mai aduce noroc la cresterea reputatiei si la avansare. Pagoda poate intemnita spiritele rele si aduce insanatosirea.

Pagoda Wen Chang este disponibila cu un numar diferit de etaje si fiecare versiune are semnificatii diferite:

Pagoda in 5 etaje sau nivele constituie reprezentarea completa a celor cinci elemente, si anume, metalul, lemnul, apa, focul si pamantul. Reprezinta totodata paznicul celor 5 directii de catre imparati. Pagoda duce la imbunatatirea generala a bunastarii si norocului, totodata invingand sau atenuand ghinionul venind din toate cele 5 directii.

Pagoda in 7 etaje sau nivele simbolizeaza cele sapte comori din budism. Ea acumuleaza bunavointa. Se mai spune ca simbolizeaza binecuvantarea celor sapte stele din nord care aduc norocul suprem la innavutire si in cariera.

Vezi pagoda cu 7 etaje ›

Pagoda in 9 etaje sau nivele aduce desavarsire si noblete, putere, ocariera buna, bogatie si noroc la studii. Are totodata puterea de a suprima ghinionul si instabilitatea.

Vezi pagoda cu 9 etaje ›

In functie de aspiratiile pe care le aveti, puteti aseza pagoda feng shui Wen Chang in diverse sectoare:

1. Asezati puternica Pagoda Wen Chang langa intrare pentru a va pazi casa.
2. Asezati Pagoda Wen Chang in magazinele dumneavoastra, pentru a va feri de pierderi si a va proteja afacerea contra concurentilor rau intentionati.
3. Mai puteti aseza pagoda in spatele dumneavoastra la locul de munca pentru a alunga intrigile si atacurile pe la spate la locul de munca. Va va ajuta de asemenea sa fructificati oportunitatile de avansare in cariera.
4. Pentru a avea un noroc excelent la examene, asezati pagoda pe biroul de lucru sau langa pat. Va poate alunga oboseala acumulata de la orele de invatat, creand astfel o minte mai limpede si armonizata cu o putere mai mare de memorare. Este mai puternica daca este asezata in directia nord-est.
5. Puteti aseza pagoda in sectorul estic din living sau sufragerie pentru a va aduce noroc in sanatate.
6. Purtarea in permanenta a unei Pagode Wen Chang va va aduce toate beneficiile de mai sus.

Citeste in continuare despre modul in care sunt folositi clopoteii de vant in Feng Shui ›

Lichidare de stoc Lichidare de stoc

Articole similare

Clopoteii de vant – Sunetul armoniei in Feng Shui » Ce este si la ce folosim un Wu Lou? » Crapul – Succes si bunastare in Feng Shui »