Prima pagină » Blog » Paunul, simbol al frumusetii si protector al dragostei
Inapoi

Paunul, simbol al frumusetii si protector al dragostei

Rapitor prin maretie si frumusete, Paunul este un considerat manifestarea terestra a celestei Pasari Phoenix. Culorile hipnotizante si cei o mie de ochi cu care este impodobita coada sunt considerate aducatoare de noroc in arta Feng Shui. Aceste puternice trasaturi ale Paunului si imaginea sa atrag frumusetea si iubirea.

breloc-feng-shui-cu-paun

Breloc cu Paun

Ochii poarta simbolul viziunii clare si al vigilentei, acest aspect manifestandu-se indeosebi in sectorul dragostei. Se spune ca, pe langa protectia de pericole si dezastre, Paunul are rolul de a ne proteja de deceptii emotionale. Prezenta sa actioneaza intocmai ca un elixir al dragostei, iar persoanele care si-l aduc in preajma vor atrage admiratia celor pentru care poarta sentimente si creste sansele unei iubiri implinite. In ceea ce priveste femeile, aceasta minunata pasare va evidentia caracteristicile lor unice, va creste respectul si increderea in sine, intensificand feminitatea.

paun-ceramica-portelanata-rinconada

Paun – ceramica
portelanata Rinconada

Actiunile binefacatoare ale Paunului se rasfrang, de asemenea, si in trecut, oferind posibilitatea de a remedia relatii anterioare incheiate in mod neplacut. Are puterea de a reinvia focul stins al unei pasiuni apuse, de a creste flori pe un pamant sterp, de aceea este de bun augur pentru cei in cautarea iubirii adevarate. Barbatii celibatari pot aseza acest talisman norocos in sectorul de sud-vest al dormitorului pentru activarea energiei yin, si pot incepe sa spere ca va aparea cineva in viata lor.

Ca si orice alt obiect Feng Shui incarcat cu puteri deosebite, trebuie amplasat cu grija in colturile casei care permit invaluirea sa in vibratii benefice. Pentru a te proteja contra dezastrelor, tradarilor sau a accidentelor, aseaza Paunul direct in zona afectata de steaua negativa care provoaca probleme. Se poate aseza de asemenea in partea din spate a masinii, pentru a te proteja direct contra accidentelor. Amplaseaza-l pe birou si va aduce noroc in afirmare si te va feri de colegii rauvoitori. Pentru a invita evenimentele fericite din sectorul dragostei, coltul de Nord-Vest al dormitorului este locul unde Paunul isi concentreaza fortele spre a aduce armonie in plan emotional.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc

Articole similare

»