Prima pagină » Blog » Pepitele din Aur – Simbol Feng Shui al Bogatiei si Prosperitatii
Inapoi

Pepitele din Aur – Simbol Feng Shui al Bogatiei si Prosperitatii

Pepita de aur este moneda chinezeasca antica, folosita pentru schimbul de marfuri scumpe. Pepitele de aur au fost proiectate de maestrii Feng Shui intr-o forma perfecta, pentru a emite chi-ul bunastarii.

vasul prosperitatii cu bogatii

Vasul Prosperitatii
cu Bogatii

In vremurile stravechi, printre cei care detineau pepite de aur se numarau numai demnitarii de rang inalt, imparatii si magnatii. Sunt calduros recomandate de toti maestrii Feng Shui drept simbol al bogatiei si abundentei si sunt, de asemenea, elemente esentiale pentru corabia bunastarii si vasul bunastarii.  Monezile sunt facute sa arate ca o fata surazatoare, intrucat simpla vedere a pepitelor de aur provoaca fericirea.

Pozitia cea mai buna pentru pepitele de aur este in fata Zeitatilor Bunastarii, ca de exemplu Fuk Luk Sau, Tua Peh Kong si Chai Shen Yeh. Simbolurile cu pepite de aur sunt foarte des utilizate de magnatii si oamenii de afaceri din Hong Kong, Taiwan si Asia de Sud-Est. Cu cat sunt mai mari si mai solide, cu atat sunt mai bune pentru tine. Majoritatea pepitelor de aur au inscriptionata litera chinezeasca fuk (noroc) perntru a le dubla puterea.

calul victoriei

Calul Victoriei cu Monede si Pepite pentru Prosperitate

Pepita sau ingotul de aur este esential pentru succesul in afaceri, daca este asezat cu grija in zonele importante. Nu numai ca aduce abundenta in bogatii, dar protejeaza si averea .
1. Asezati pepitele de aur in living sau in incaperile de locuit, sediile si birourile societatii, in special in coltul de sud-est sau coltul belsugului, pentru a activa si mari norocul la innavutire.
2. Asezati pepitele de aur cu fata spre intrarea principala, astfel incat sa le vedeti cand intrati in casa si sa invitati bogatia si norocul multiplu in casa prin punctele de intrare chi.
3. Asezati pepitele de aur in birou si magazine pentru a va creste vanzarile, pentru a va aduce castiguri sporite in bani si mai multe succese.
4. Asezati pepitele de aur  in sectorul de nord-est pentru a activa norocul in sustinere financiara si pentru gasirea ocaziilor de castiguri in bani.
5. Imaginea pepitelor de aur nu trebuie nicidecum sa lipseasca magnatilor si celor care cauta reusita in afaceri. Simbolul tinde sa trimita vibratii mintilor noastre pentru a ne semnaliza ocaziile de castiguri in bani.
6. Pepitele de aur sunt elemente esentiale pentru Corabia Bogatiei si Vasul Prosperitatii.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc