Prima pagină » Blog » Pestii in Feng Shui – Arrowana sau Dragonul Viu
Inapoi

Pestii in Feng Shui – Arrowana sau Dragonul Viu

Pestii pot mari generarea si acumularea de bogatii si pot neutraliza fortele negative. Sunt multi pesti care sunt populari printre practicanti zelosi de Feng Shui dar marea majoritate sunt rosii, portocalii, aurii sau argintii la culoare.

Chinezii au asociat intodeauna pestii cu belsugul si prosperitatea prin zicala „nien nien yew yu” care inseamna sa cauti sa culegi belsug in fiecare an. Avand in vedere puternica simbolistica a pestilor, locuintele chinezesti sunt adesea decorate cu iazuri, acvarii si obiecte de arta reprezentand pesti. Chinezii cred ca acestia vor face sa pluteasca venitul familiei. Sunt multi pesti care sunt populari printre practicanti zelosi de Feng Shui dar marea majoritate sunt rosii, portocalii, aurii sau argintii la culoare.

pesti-zodiac-cu-cristale-swarovski-placati-cu-aur-24k-1

Pesti Feng Shui

Pestele Arrowana este cunoscut la chinezi drept dragonul viu sau dragonul auriu, deoarece are solzi de dragon, este metalic si colorat. Arrowana are si o capacitate mentala misterioasa care ii da posibilitatea sa-si pastreze mereu concentrarea, sa inteleaga limbajul uman, si este si foarte talentat. Nu inghite prostiile si se uita in jurul sau cu o privire  autoritara. Acesta este si motivul pentru care are un statut superior in lumea apelor.

Se spune ca Arrowana emite vibratii puternice care maresc aura inconjuratoare si se mai crede ca poate prezice intamplari negative viitoare. De aceea, cei care cresc pesti Arrowana spun ca i-au vazut uneori lovindu-se de peretii acvariului pentru a-i avertiza de lucruri rele ce urmau sa se produca. Se spune ca pestii Arrowanacredinciosi chiar ar sari din acvariu, sinucigandu-se pentru a alunga negativitatile cu pretul vietii lor.

Acesta este motivul suprem pentru care pestele Arrowana este cunoscut in general ca fiind capabil sa aduca in mod supus belsug si prosperitate stapanului sau. Va aduce cu siguranta belsugul caselor in care este asezat, toti cei care poseda un peste Arrowana pretinzand ca ii datoreaza intreg norocul in belsug pe care il incearca. Arrowana este pestele oamenilor bogati si este pastrat de numerosi magnati din Hong Kong, Taiwan, Singapore, Indonezia si Malaezia.

Pestele Arrowana poate fi asezat in numeroase locuri, functie de inspiratia fiecaruia:

1. Puteti aseza elegantul peste Arrowana astfel incat sa decoreze zone importante din living, incaperi familiale, sali de receptie, sufragerii, case de marcat sau chiar dormitoare pentru a mari avutia intregii familii.
2. Asezati simbolul in locatia personala Sheng Chi cu pestele venind din directiaSheng Chi proprie pentru a capta norocul suprem de imbogatire, care sa va aduca succes in cariera, noroc la castiguri si mai multe surse de venit in cale.
3. Cei care sunt familiarizati cu asezarea elementelor de apa in Feng Shui pot aseza pestele Arrowana langa acele elemente de apa (ca de exemplu cascade, iazuri, acvarii) :
a. Nord – pentru noroc in cariera
b. Est – pentru cresterea bunastarii familiei
c. Sud-est – pentru noroc de imbogatire
d. Pozitia stelei de apa conform conceptului Feng Shui al Stelelor Zburatoare– pentru noroc la imbogatire
4. Directorilor si angajatilor care cauta realizari personale si oportunitati de castiguri, li se recomanda sa aseze Arrowana in coltul din nord al biroului de lucru. Arrowana va va ajuta sa va distingeti de colegii cu acelasi rang si sa fiti mai competitivi.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc