Prima pagină » Blog » Pi Yao, prietenul tau ocrotitor
Inapoi

Pi Yao, prietenul tau ocrotitor

In incercarile grele ale vietii, din timpuri stravechi, practicantii Feng Shui aveau in preajma lor o amuleta sau o statueta simbolizand Pi Yao. Le era mereu alaturi in calatorii si atunci cand urma sa aiba loc o schimbare.

pi-yao-suport

Pi Yao pe suport rotativ

Aceasta creatura cereasca neobisnuita reprezinta un hibrid intre mai multe animale – are un singur corn, chipul unui leu sau caine, copite, aripi mici si coada, asemanator unui grifon. In cele mai multe cazuri este reprezentat sezand pe o mulțime de monede chinezesti, de unde a castigat prestigiul și renumele de paznic al viitorului, stimuland bunastarea. Pi Yao este cel de-al noualea fiu al Dragonului Ceresc, si, in functie de zona in care este vazut poarta diferite nume: Pi Yao traieste in ceruri, Pi Xiu se afla pe pamant, iar Pi Kan este o fiinta acvatica.

pi-yao

Statueta Pi Yao

In Antichitate, Pi Yao slujea drept paznic al locuintelor imparatesti și ale inaltilor demnitari, datorita harului sau de a alunga raul si de a intampina bogatia. Se spune ca le poarta noroc celor care lucreaza in domeniul financiar – banci, piete de schimb valutar, cazinouri, pariuri sau bursa. Figurinele Pi Yao au o mulțime de beneficii si favorizeaza energiile pozitive indiferent de aria in care ne dorim imbunatatiri.

Poarta o amuleta sau o miniatura norocoasa a lui Pi Yao daca esti pe punctul de a-ti schimba locuinta sau locul de munca. Cu ajutorul sau, vei tine la o parte vibrațiile negative si vei invinge obstacolele care pot surveni odata cu modificarile din viata ta. Reputatia si meseria sa de paznic sunt justificate prin abilitatea lui de a tine la distanta oamenii periculosi si imprejurarile nefericite, asa ca poti sa il ai cu tine mereu!

Daca urmeaza sa pleci intr-o calatorie, considera ca vei avea un tovaras de incredere. Pi Yao te va feri de accidente, iar drumetia ta va fi plina de aventuri fericite si amintiri frumoase.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc

Articole similare

»