Prima pagină » Blog » Purifica energiile casei tale cu ajutorul bolurilor cantatoare
Inapoi

Purifica energiile casei tale cu ajutorul bolurilor cantatoare

Bolurile cantatoare au o istorie de peste doua milenii si sunt folosite in special in timpul practicilor de meditatie pentru inducerea starii de relaxare. Folosite impreuna cu betisoarele parfumate si clopoteii tibetani, bolurile cantatoare ajuta la purificarea energiei vitale, Chi-ului, si la atragerea energiilor care aduc sanatate, abundenta si implinire. Prin urmare, se recomanda utilizarea lor regulata in fiecare casa pentru armonizarea energiilor spatiului si pentru stimularea centrilor energetici ai corpului.

Desi la inceput sunetele pe care bolul tau le va produce vor putea suna discordant sau strident, odata cu timpul sunetele vor deveni din ce in mai pure si armonioase. Si nu uita: cu cat sunetele vor rezona mai armonios, cu atat energiile casei tale se vor purifica si echilibra la un nivel mai profund.

Iata cateva sfaturi de baza despre utilizarea bolului cantator:

bol-cantator-buddha-mantre-tibetane

  1. Fiecare bol este insotit de un ciocanel de lemn – foloseste unul care este facut din lemn de esenta moale. Este recomandata de asemenea asezarea bolului pe o perna mica pentru imbunatatirea calitatii sunetului.

  1. Prima metoda de a face bolul sa cante este prin lovirea ciocanelului de bol. Exerseaza de cateva ori pana cand reusesti sa obtii un sunet distinct si persistent. Mergi prin camera in directia acelor de ceasornic si, in timp ce lovesti bolul, observa calitatea si energia vibratiilor. Vei ajuta astfel la energizarea spatiului.

  1. A doua metoda de a face bolul sa cante este mai complexa, dar va conduce la un sunet mult mai rafinat. Ia ciocanelul si apasa-l de marginea exterioara a bolului. Freaca bolul cu fermitate in directia acelor de ceasornic (inspre tine).

Daca la inceput nu vei auzi nimic, odata cu timpul vei invata sa controlezi presiunea pe care o exerciti asupra bolului si astfel iti vei dezvolta controlul asupra calitatii sunetului. Odata ce stapanesti aceasta metoda, foloseste-o pentru a crea sunetul clar si persistent care purifica energiile din spatiul tau.
Tine minte: secretul sta in presiunea pe care o folosesti – nici prea multa, nici prea putina.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc