Prima pagină » Blog » Stele Zburatoare 6 mai – 5 iunie 2018
Inapoi

Stele Zburatoare 6 mai – 5 iunie 2018

In aceasta perioada, vom vedea ca foarte multe lucruri incep sa ia o turnura pozitiva, insa trebuie sa fim in continuare atenti la amenintarile pe care anumite conjuncturi ale Stelelor Zburatoare le aduc cu sine.

Sectorul sud-est (8/1)

Steaua 1 aduce cu sine o luna plina de prosperitate pentru cei care isi petrec cel mai mult timp in partea de sud-est a casei. Steaua 1 ii va ajuta sa avanseze in cariera sau sa primeasca o suma de bani mai substantiala. Poti sa te ajutorul unui Cal de Vant cu Nestemata, pe care sa il plasezi undeva in acest sector. Vei avea numeroase oportunitati de a face bani, dar cu toate acestea, neintelegerile vor putea duce la cearta si rupturi intre partenerii de afaceri din cauza conflictului dintre elemente. Poti de altfel sa pui un Chi Lin aici pentru a atrage norocul si a tine la distanta energia negativa.

Sectorul sud (4/6)

Se pare ca in aceasta luna cei care au casele cu intrarea in partea sudica beneficiaza de un noroc divin la bani. Steaua 6 aduce cu sine un noroc financiar deosebit, de care se vor bucura in special fetele familiei. Pune aici Cei 3 Cai ai Victoriei pentru a activa acest tip de noroc. Daca sufrageria sau locul de luat masa este amplasat in acest sector, incearca sa petreci cat mai mult timp aici. Va aduce succes in afaceri si avansare in cariera. Daca biroul tau este in sectorul sudic al casei, munca va avea de suferit, ritmul fiind unul mai lent decat de obicei, la fel si inspiratia. Plaseaza un Varf de Cristal pe birou pentru a promova creativitatea.

Sectorul sud-vest (6/8)

Cei care petrec cel mai mult timp in aceasta parte a casei se vor bucura de multa prosperitate in aceasta luna. Combinatia Stelelor 6 si 8 aduce noroc la bani si este de bun augur pentru cumpararea si vinderea proprietatilor imobiliare. Pune in acest sector al casei Cufar al Bogatiei pentru a mari Chi-ul pozitiv care atrage prosperitatea. Daca dormitorul tau este in sectorul sud-vest, activeaza-l cu ajutorul cristalelor. Norocul mentorilor iti va da un avant nesperat la munca si te va propulsa in centrul atentiei. Este un moment oportun pentru noi colaborari pentru cei a caror usa este plasata in sectorul sud-vest. Evita emotiile ce te pot tulbura in aceasta perioada cu o pereche de Rate Mandarine care vor atrage dragostea si romantismul in viata ta.

Sectorul est (7/9)

Combinatia Stelelor 7 si 9 aduce vesti proaste si un risc crescut de talharii, in conditiile in care aceste stele isi maresc energia violenta. Plaseaza un Guru Rinpoche si remedii contra furturilor aici pentru a-ti proteja casa. In cazul in care usa de intrare este amplasata aici, este imperios necesar sa pui o pereche de Caini Fu la intrarea in casa. Lipsa de armonie dintre elemente va aduce o energie conflictuala care poate duce la certuri greu de depasit si violente. Tine obiectele ascutite departe de acest sector al casei, pe cat posibil. Mentine cat mai linistita partea estica a casei si pune acolo un grup de mere rosii cu simbolul pacii pentru a favoriza armonia in intreaga casa.

Sectorul central (9/2)

Steaua 9 si Steaua 2 nu fac casa buna. Ele favorizeaza bolile si accidentele, cat si o sensibilitate mentala ce provoaca multe ingrijorari si stari emotionale. Un Buddha Vesel plasat in acest sector inlatura problemele si iti reda linistea mentala. Cei care au partea centrala a casei de tip open-space sunt mai predispusi in aceasta luna sa se imbolnaveasca usor si frecvent, suferind in principal de probleme digestive. Pune acolo un Buddha Medicinal si recita-i mantra daca treci prin suferinte fizice.

Sectorul vest (2/4)

O luna minunata pentru elevii si studentii care locuiesc in case indreptate catre vest. Cei care sunt in pragul examenelor sunt incurajati sa invete sau sa isi faca proiectele in camerele din sectorul vestic. Steaua 4 te ajuta sa ai o concentrare de invidiat si sa intelegi cu usurinta informatii si concepte noi. Pune in sectorul de vest un Breloc pentru Succes la examene.
Vor aparea noi oportunitati romantice pentru femeile si barbatii singuri, insa cele casatorite ar trebui sa isi tina barbatii aproape. Poarta un Nod Mistic daca esti casatorita si incearca sa iti mentii calmul, mai ales din cauza ca exista o predispozitie spre certuri conjugale.

Sectorul nord-est (3/5)

Steaua lunara 5 Galben aduce probleme financiare si certuri in partea de nord-est, cauzand pierderi si ghinion in afaceri. Daca dormitorul este in acest sector, risti sa ai pierderi financiare insemnate si dispute legate de bani. Contracareaza aceasta predispozitie plasand o Pagoda a Celor 5 Elemente, pentru a controla energia negativa. Evita sa faci zgomote si nu pune nici clopotei de vant aici. Cei care isi petrec cea mai mare parte a timpului in nord-est pot simti mai intens aceste probleme financiare, de aceea este bine sa poarte la ei un Breloc cu Garuda Wu Lou pentru a suprima energiile negative.

Sector nordic (5/7)

Cei care petrec mult timp in acest sector vor simti luna aceasta ca ghinionul ii urmareste la tot pasul. Energia violenta a Stelei 5 poate sa faca intreaga luna foarte plina de tensiuni si certuri, de aceea este indicat sa fie plasat aici un Elefant cu Rinocer albastru. Ocupantii vor fi predispusi la boli de rinichi sau vatamari in zona urechilor. Ca un remediu pentru aceasta predispozitie negativa, se plaseaza un element Yang de Apa si un Garuda Wu Lou pe noptiera.

Sectorul nord-vestic (1/3)

Se anunta o luna stresanta pentru cei care locuiesc in partea de nord-vest. Neintelegerile minore pot duce la certuri majore, de aceea este indicat sa se plaseze o pereche de Caini Fu Rosii pentru a suprima Chi-ul negativ. Pentru a primi o mana de ajutor, puteti plasa imaginea unui Zeu al Bogatiei.

Sub nicio forma sa nu agatati clopotei de vant sau orice fel de instrument care face zgomot pentru a nu activa Steaua 3 a certurilor si conflictelor. Daca este provocata, ea poate sa aduca probleme de natura legala. Foloseste energia Focului sub forma unei lampi de culoare rosie, pentru a consuma Chi-ul negativ.

Articole similare

Stelele Zburătoare în Anul Câinelui de Pământ 2018 »