Prima pagină » Blog » Stele Zburatoare 6 martie – 4 aprilie 2018
Inapoi

Stele Zburatoare 6 martie – 4 aprilie 2018

Din 6 martie pana in 4 aprilie este a doua luna a lui Yi Mao (Iepure de Lemn Yin) a anului Wu Xu (Cainele de Pamant Yang). Energia Stelei Zburatoare 4 domina centrul casei in aceasta perioada.

SUD-EST (8/3)

Steaua anuala 8 a Prosperitatii este blocata de energiile stelei de lemn in aceasta luna. Acest conflict al energiilor ce are loc in acest sector aduce cu sine neintelegeri si vorbe rauvoitoare. Ar trebui sa fii prudent in ceea ce spui, chiar si in discutii neinsemnate. Exista tendinta de a se isca neintelegeri din nimic.

Tine aprinsa o lampa rosie si pune o pereche de Caini Fu Rosii in acest sector pentru a mentine sub control energiile negative. De mare ajutor poate fi si Copacul cu Mere Rosii pentru a activa Steaua Anuala a Prosperitatii.

 

SUD (4/8)

In acest sector va salaslui norocul in aceasta perioada! Steaua Prosperitatii aduce noroc pe plan financiar si noroc in obtinerea banilor pentru intreaga familie. Plaseaza aici un Pom cu Mandarine pentru a mari norocul la bani. Daca livingul sau sufrageria sunt amplasate in acest sector, te poti bucura de un venit suplimentar.

Cei care lucreaza in domeniul academic sau literar vor avea o perioada foarte calma si cu multe reusite. Previziunile sunt bune si cand vine vorba de partea sentimentala a vietii. Ratele Mandarine vin in ajutorul tau pentru a mari norocul in dragoste din acest sector.

SUD-VEST (6/1)

In perioada aceasta, sectorul sud-vestic aduce mult noroc financiar si in cariera. Promovarea si recunoasterea meritelor sunt in zare pentru cei care lucreaza de mult la a fi remarcati.

Va fi o luna buna si din punct de vedere al studiului si al mediului academic, unde se anunta multe reusite. Poti activa acest tip de noroc cu un Breloc cu Poarta Dragonului sau o statuie a lui Kwan Kung.

Daca biroul tau este amplasat aici, pune o Pagoda Wen Chang pe birou pentru a mari creativitatea si ideile inovatoare. Poti amplasa in acest sector un Arowana pentru a te ajuta in cariera.

Scapa de probleme si inlatura obstacolele purtand un Breloc cu Cele 10 Hum.

EST (7/2)

Steaua lunara 2 a Bolilor se alatura Stelei 7 anuala si aduc impreuna pericole pentru sanatate sub forma bolilor de ficat si probleme la nivelul membrelor. Cei care au probleme cu ficatul preexistente, ar trebui sa se mute din camerele amplasate in est in aceasta luna. Pune un Garuda Wu Lou langa pat si poarta la tine un Breloc cu Buddha Medicinal cat timp esti in miscare.

Un Elefant cu Rinocer albastrii te va proteja de talharii luna aceasta. Barbatii tineri vor avea de infruntat probleme ce tin de intrigile de la birou, colegi rauvoitori care vor vorbi de rau in stanga si in dreapta. Un Cocos poate oferi protectie in aceste imprejurari.

CENTRU (9/4)

Aceasta luna este favorabila celor singuri. Steaua 4 a Norocului in Dragoste aduce romantism si te face foarte atractiv sexului opus. Plaseaza o pereche de Rate Mandarine in acest sector al casei pentru a-ti mari norocul in dragoste.

Elevii si studentii au in aceasta luna noroc la examene. Cei care au dormitorul in centrul casei vor simti ca luna aceasta vor fi mai productivi si vor avea mai mult oportunitati de a excela in ceea ce fac.

Poarta un Breloc cu Poarta Dragonului pentru noroc la examene si o Pagoda Wen Chang pentru a mari norocul la studiu.

VEST (2/6)

Daca usa principala a casei sau dormitorul este in acest sector, vei primi castiguri neasteptate si vei simti o sporire a oportunitatilor pe care viata le scoate in cale. Cei care locuiesc in acest sector vor fi binecuvantati aceasta luna. Poti sa maresti norocul la bani prin amplasarea unui Copac al Dorintelor in aceasta parte a casei sau a biroului tau. Pentru a pastra steaua anuala 2 a Bolilor sub control, pune un Garuda Wu Lou langa pat daca ai dormitorul in partea de vest a casei. Pune un Drapel al Victoriei in acest sector al casei pentru a o proteja de energiile negative.

NORD-EST (3/7)

In aceasta luna, trebuie sa fii extrem de prudent, deoarece exista risc crescut de a fi jefuit sau de a pierde ceva de pret. Steaua 7 a Violentei trebuie sa fie mentinuta sub control, deoarece aduce cu sine multa violenta fizica. Ai grija ca in partea de nord-est a casei sa fie liniste si nu ridica vocea pentru a nu atrage mai tare energia negativa manifestata de aceasta stea zburatoare. Foloseste aici un element de apa Yin, pentru a calma energiile care se ciocnesc in aceasta zona.

Afiseaza o statueta cu Buddha Vesel cu haine rosii, pentru a tranforma energia negativa de aici in energie pozitiva. Vestea buna este ca Steaua 7 se alatura stelei anuale 3 pentru a crea o suma de 10, deci avem si vesti bune pentru cei ce locuiesc in acest sector.

NORD (5/9)

Luna aceasta se pare ca se va simti aici un nivel crescut de agitatie si stres, deoarece sectorul nordic este afectat de steaua 5 Galben anuala, amplificata de Steaua 9 lunara. Incearca sa nu petreci prea mult timp in acest sector al casei. Nivelul de stres si al presiunii sangelui poate sa creasca, asa ca incearca sa privesti cu calm lucrurile, in special daca ai deja o predispozitie in acest sens.

Pune aici o Pagoda a Celor 5 Elemente sau un Clopotel cu Piciorul lui Buddha in aceasta regiune pentru a controla chi-ul negativ. Nu lasa lumanari aprinse sau cuptorul nesupravegheat, deoarece exista un pericol ce tine de elementul foc. Afiseaza un Buddha Vesel cu Pepita pentru a atrage prosperitatea.

NORD-VEST (1/5)

Steaua lunara 5 Galben aduce probleme de plamani si o stare de lipsa de noroc generalizata celor care locuiesc aici. Foloseste o Pagoda a Celor 5 Elemente pentru a suprima chi-ul negativ. Este recomandat sa va mutati in alta camera sau sa folositi o alta intrare daca fie dormitorul, fie usa principala este localizata aici.

Plaseaza un Wu Lou auriu de fiecare parte a usii de la intrare si un Buddha Medicinal in aceasta zona pentru a imbunatati sanatatea. S-ar putea sa ai si probleme banesti. Pune un Zeu al Prosperitatii in acest sector pentru a atrage norocul de inavutire. Nu renova acest sector al case in aceasta luna.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc

Articole similare

Stelele Zburătoare în Anul Câinelui de Pământ 2018 »