Prima pagină » Blog » Stele Zburatoare 8 septembrie – 7 octombrie 2019
Inapoi

Stele Zburatoare 8 septembrie – 7 octombrie 2019

Afla care este pozitia stelelor zburatoare in luna septembrie si cum influenteaza acestea stelele zburatoare ale anului.

7/3 Sud-Est 

Energiile ce ofera o predispozitie catre certuri si conflicte apar in sectorul sud-estic, afectandu-i pe cei care locuiesc in case ale caror usi de intrare sunt in S-E. Acestea au o influenta negativa si asupra primei nascute a familiei.

Pentru a domoli energiile negative de aici cel mai bine este sa plasezi un Buddha Amitabha. De asemenea, simbolul Frunzelor Bodhi si al Nodului Mistic vor calma Steaua Certurilor, reducand tensiunile din sfera profesionala si a relatiilor personale. Poarta la tine Amuleta cu Suma lui 10 sau pune-o in zona de sud-est a casei sau la locul de munca. Planeaza pericolul afectiunilor in zona gatului. Ai grija la alimentatie si evita sporturile dificile.

3/8 Sud

Sudul beneficiaza de efectele pozitive ale Stelei Prosperitatii. Cei care locuiesc in aceasta parte a casei pot sa aiba parte de un noroc nesperat. Sporeste norocul la inavutire cu ajutorul unui Copac al Dorintelor cu Pasari si Mangusta si activeaza sansele la un castig neasteptat purtand un brelocul Cufarul Bogatiei cu Pisica Maneki Neko. Daca speri sa obtii o promovare sau ai nevoie sa recuperezi banii pe care cineva ti-i datoreaza, scrie ceea ce iti doresti, inclusiv suma, pe o foaie de hartie, impatureste-o si pune-o intr-o cutie a dorintelor, impreuna cu amuleta cu Mantra Dharani. Ai mare grija la copii aceasta luna, in special daca au dormitorul in sectorul sudic, deoarece sunt predispusi la rani in zona ochilor.

5/1 Sud-vest

Steaua Victoriei aduce multe sperante de mai bine in sectorul sud-vestic in aceasta perioada. Problema este ca elementele Apa si Pamant nu se impaca atat de bine si trebuie sa fie reechilibrate. Asigura-ti victoria in actiunile tale purtand un Drapel al Victoriei si etaland o Cheie a Succesului si Victoriei in partea de sud-vest a biroului tau sau a casei. Fii atent sa nu te ranesti din neatentie, in special daca dormitorul tau este in sud-vest sau daca petreci mult timp in acest sector. Pune un Wu Lou in acest sector, ca remediu. Exista de asemenea pericolul de boli sexuale sau probleme in dragoste, pentru ocupantii acestui sector.

6/2 Est

In Est zboara steaua Bolilor, de aceea cei care petrec mult timp aici se vor simti ametiti si obositi. Pune un Wu Lou pentru a feri familia de boli. Poti de asemenea avea un Buddha Medicinal in aceasta parte a casei. Cu toate ca norocul in sanatate este la cote reduse, norocul in cariera va fi la cote ridicate pentru cei din sectorul estic. Pune o Broasca Norocoasa cu Trei Picioare aici pentru a inmulti oportunitatile de a face bani. Profita de combinatia buna de stele si fa pasi indrazneti. Nu-ti fie teama sa iti arati calitatile.

8/4 Centru

Steaua Zburatoare 4 a Dragostei intra in sectorul central, sporind relatiile, in special cele romantice. Cei singuri care isi cauta perechea pot sa o gaseasca luna aceasta. Pune un Simbol al Dublei Fericiri aici si tine aceasta parte a casei plina cu sunete si activitate. Steaua 4 aduce si multa energie creativa, care te va ajuta sa ai idei noi si sa te gandesti la metode inovative prin care sa scapi de rutina. Pentru noroc de inavutire, pune in centru o Oglinda a Abundentei. Pentru noroc la examene, nu este nimic mai bun decat o Pagoda Wen Chang.

1/6 Vest

Un sector foarte norocos in aceasta luna datorita Stelei Victoriei careia i se alatura Steaua Norocului Ceresc, care impreuna aduc noi oportunitati si directii de urmat. Pune aici un Cal de Vant (Windhorse) cu Nestemata, pentru a da norocului in cariera un imbold puternic sau poarta cu tine acest simbol feng shui sub forma unui breloc cu Calul De Vant. Sectorul vestic este deosebit de norocos pentru elevi si studenti, care sunt sfatuiti sa petreaca mai mult timp in aceasta parte a casei. Un activator feng shui cu Poarta Dragonului pus in acest sector aduce realizari scolare excelente. 

2/7 Nord-Est 

Casele care au usile de la intrare amplasate in nord-est ar trebui sa isi sporeasca securitatea in aceasta luna. Exista pericolul de jafuri si spargeri. Nu uita sa iti incui usa cand pleci de acasa. Pune un Elefant cu Rinocer Albastri aici si o pereche de Caini Fu, care sa iti pazeasca usa. Daca lucrezi sau stai mai mult in partea de nord-est a casei sau biroului, poarta la tine o amuleta cu Elefant si Rinocer

Din fericire aceeasta combinatie de stele aduce si vesti bune. Ele formeaza combinatia Ho Tu 2/7 – Prosperitate si Abundenta. Chiar daca vei pierde bani, vei avea multe ocazii sa ii recastigi. Pune aici Oglinda Abundentei-Big and Small Auspicious si poarta la tine Moneda cu Lacat pentru a proteja tot ceea ce detii si pentru a te feri de pierderi financiare. 

4/9 Nord

Cei care au casele cu fata catre nord, cei care au dormitorul sau biroul localizat in sectorul de nord, au mult noroc in afaceri luna aceasta. Combinatia norocoasa Ho To 4/9 aduce profituri marite. Pune aici Oglinda pentru Prosperitate si Succes in Afaceri, pentru a atrage vanzari si bonusuri mai mari. 

Luna aceasta este favorabila elevilor si studentilor ce se pregatesc de examene. Daca ei petrec timp invatand in sectorul de nord al casei, vor fi deosebit de productivi. Mareste concentrarea cu Silaba Ohm/Hum pe Floare de Lotus sau cu ajutorul unei Pagode Wen Chang pentru Intelepciune.

9/5 Nord-Vest

Nord-vestul este un sector lipsit de noroc. Steaua 5 Galben intra in scena si este amplificata de steaua 9, care deja era in acest sector. Pastreaza linistea in sectorul nord-vestic cat de mult cu putinta. Fara muzica, zgomot, petreceri sau alte tipuri de sunete. Asigura-te ca ai Pagoda Celor 5 Elemente in acest sector toata luna, mai ales daca in sectorul nord-vestic ai intrarea in casa ori zona unde petreci cel mai mult timp. Energia negativa a acestor stele poate sa-l afecteze pe barbatul casei. Invoca puterea Zeitei Tara, pentru a minimiza efectele negative ale acestor stele.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc