Prima pagină » Blog » Stele Zburatoare august 2017
Inapoi

Stele Zburatoare august 2017

Pana in 7 septembrie, Stelele Zburatoare ale lunii august influenteaza chartul anual. Aduc multe provocari si neintelegeri, de aceea in aceasta perioada fii mai precaut decat de obicei.

SUD-EST (9 / 1)

Luna acesta in sectorul sud-est, Steaua 9 Anuala este amplificata de Steaua 1 a Victoriei, pentru a forma o suma de 10, oferind un sprijin pentru persoanele ambitioase. Combinatia Steaua 9 Anuala si Steaua 1 a Victoriei creeaza posibilitati de promovare de locul de munca, aduce clienti noi si mult noroc pentru oamenii de afaceri. Aseaza brelocul cu Dragon – pentru Victorie si Succes pe birou pentru a spori norocul in cariera. Poarta la tine brelocul cu Oglinda Big Auspicious pentru a atrage norocul de partea ta. Nu activa prea mult aceasta combinatie de stele, deoarece energia excesiva va coplesi norocul pe care il aduce. Mentine acest sector echilibrat!

SUD (5 / 6)

Pentru cei care petrec mult timp in acest sector, luna acesta se dovedeste a fi una prospera, plina de noroc si avand posibilitatea unei surprize neasteptate. Aseaza in acest sector Clopotel cu Gui Ren si 6 Tuburi, dar ai mare grija sa previ epuizarea si frustrarile din cauza unor probleme de sanatate. Daca petreci mult timp in acest Sector, poarta cu tine Brelocul cu Wu Lou pentru protectie impotriva dezechilibrelor din punct de vedere al sanatatii, iar pentru a spori norocul, poarta Brelocul cu Mandarina si Para Tai Kat Tai Ley.

SUD-VEST (7 / 8)

In acesta luna exista sanse de avansare in cariera si multa prosperitate. Activeaza aceasta energie cu Cei Trei Cai ai Victoriei, deoarece exista o multime de posibilitati de crestere pe plan financiar. Amplaseaza cei 8 Copaci cu Pasari pentru a activa norocul unui castig mare in urmatoarele cateva saptamani. Aseaza in sectorul S-V al casei Buddha Vesel pe Sacul Bogatiei cu Pepita si Wu Lou pentru mai mult noroc de bani si poarta Brelocul cu Elefant si Rinocer – contra furturilor pentru protectia unor posibile pierderi sau talharii. Femeile vor avea parte de noroc pe plan sentimental in acesta luna.

EST (8 / 9)

Pentru cei care locuiesc in acest sector se anunta o luna prospera si norocoasa. Combinatia Stelei 9 Anuala cu Steaua 8 a Prosperitatii aduce noroc in plan financiar si multe castiguri. Activeaza aceasta combinatie prin asezarea in sectorul estic a Zeului Militar al Bogatiei pe Tigru. Pentru a activa chi-ul prosperitatii, aseaza in acest sector Mandarina si Para – Tai Kat Tai Ley – Activator Prosperitate. Profita de energia pozitiva din sectorul estic pentru a organiza evenimente sociale. Pot exista tensiuni intre generatii cauzate de neintelegerile dintre cei tineri si cei in varsta. Fii atent la modul in care iti alegi cuvintele si totul va fi in regula.

CENTRU (1 / 2)

Steaua 2 a Bolilor aduce in acesta luna probleme ale stomacului. Pentru a evita un dezechilibru in planul sanatatii, consuma doar alimente sanatoase. Aseaza in centru Anrenshui Wu Lou pentru a te proteja de boli si accidente. Poti aseza langa pat Cei 7 Buddha Medicinali – placa ceramica pentru sanatate si stare de bine. Elementele conflictuale provoaca o incetinire a progresului in cariera. Setul Testoase Dragon poate ajuta la cresterea sanselor de a avea succes in afaceri si cariera. In acesta perioada se poate sa apara certuri si discutii in relatia de cuplu, invocand o atmosfera stresanta. Femeile insarcinate si cele in varsta ar fi indicat sa evite acest sector.

VEST (3 / 4)

Steaua 4 a Norocului Literar si a Dragostei zboara in sectorul de Vest in aceasta luna. Scriitorii si cei ce invata sunt indemnati sa-si desfasoare activitatea in aceasta parte a casei, pentru inspiratie si noroc la examene. Aseaza Pagoda Wen Chang cu 7 Nivele pe biroul pentru a avea noroc la examene, mai ales ca energiile sunt excelente pentru studii si scrieri, precum si pentru creativitatea artistica. Pentru cei casatoriti sau aflati intr-o relatie, se cere multa rabdare, deoarece exista tendinte de certuri si neintelegeri. Ai grija in privinta oamenilor pe care ii cunosti in aceasta perioada, s-ar putea ca ei sa aiba intentii ascunse mascate de cuvinte frumoase. Plaseaza Cocos si Gaina – caseta bijuterii in vest pentru a consolida relatiile si a pastra calmul in aceasta luna.

NORD-EST (4 / 5)

Steaua lunara 5 Galben zboara in acest sector luna aceasta, aducand pierderi de bani si ghinion celor care locuiesc aici. Plaseaza aici Pagoda celor 5 Elemente Soare si Luna pentru a controla energia creata. Ar fi indicat sa nu deranjezi aceasta zona cu activitate excesiva. Energia este foarte nefavorabila pentru barbati. Cei ce lucreaza in industrii creative si studentii vor gasi aceasta luna dificila din punct de vedere al productivitatii, cu lipsa de oportunitati de a excela. Evita sportul dur si neutralizeaza chi-ul negativ, purtand Brelocul cu Litera Sacra Ohm sau Brelocul cu Silaba Hum.

NORD (6 / 7)

Steaua anuala 7 a Furturilor zboara in aceasta luna in nord. Excesul de metal aduce posibilitatea violentei, a jafului si a conflictului. Tine obiectele ascutite departe de aceasta zona pentru a evita ranile si aparitia unor accidente neprevazute. Pastreaza sectorul cat mai linistit, evita zgomotul in aceasta luna. Asezati in nord Elefant si Rinocer in Habitatul lor Natural pentru protectie. Fereste-te de accidente sau activitati care ar putea duce la vatamari, mai ales barbatilor tineri. Ca remediu, amplaseaza un simbol al apei precum Fantana cu Trepte in acest sector. Poti avea in masina Sase Pene de Paun ca sa te protejeze de accidente.

NORD-VEST (2 / 3)

Datorita dezechilibrului creat intre elemente in aceasta luna, pot aparea conflicte. Steaua 3 a Certurilor alaturi de Steaua 2 a Bolilor, zboara luna acesta in nord-vest, aducand probleme financiare si certuri, care pot duce la pierderi de bani. Activeaza acest sector cu Buddha Vesel pe Sacul Bogatiei cu Wu Lou. Pentru cei casatoriti sau aflati intr-o relatie, se cere multa rabdare, deoarece sunt tendinte de certuri si neintelegeri, din cauza conflictului dintre elementele celor doua stele zburatoare 2 si 3. Poarta Brelocul cu Simbolul Dublei Fericiri pentru a imbunatati relatiile cu sotul / sotia. Pastreaza acest sector linistit si NU atarna aici niciun clopot sau clopotel de vant in aceasta luna. Evita certurile, deoarece energia acestei luni nu va iti va da castig de cauza.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc