Prima pagină » Blog » Stele Zburatoare 6 iunie – 6 iulie 2018
Inapoi

Stele Zburatoare 6 iunie – 6 iulie 2018

O luna prospera, insa nu lipsita de amenintari si conflicte. Aveti grija de relatiile cu cei din jur si fiti pe faza la oportunitatile ce pot sa apara la serviciu.

Sud-est (8/9)

Stelele aduc mult noroc si vesti bune pentru toti cei care isi petrec majoritatea timpului in acest sector, aducand cu sine castiguri materiale. Poti sa activezi acest sector cu ajutorul unui Copac al Bogatiei si a unei Zeite a Prosperitatii.

Norocul in afaceri este excelent, iar un Rege Gesar cu Animale Protectoare sau Zeul Dzambhala al Bogatiei sunt remedii perfecte pentru a fii plasate pe birou, in cazul in care biroul tau este in acest sector. Profita de energiile pozitive si organizeaza intalniri sau mici petreceri in acest sector al casei. Cu toate acestea ai grija la cum vorbesti cu cei din generatii diferite de a ta – fie ei copii sau persoane in etate. Exista un climat propice neintelegerilor, de aceea incearca sa fii cat mai impaciutor si axat pe compromis.  

Sud (4/5)

Steaua lunara 5 Galben aduce pierderi financiare si ghinion celor care stau in acest sector. Ca remediu, se recomanda o Pagoda a Celor 5 Elemente care va potoli aceste energii negative. Este indicat sa nu perturbi acest sector si sa incerci sa patrezi linistea aici. Energia stelei 5 afecteaza cel mai tare femeile. Cei implicati in activitati creative si studentii si elevii care au biroul de lucru in acest sector vor observa ca e o perioada dificila la nivel de productivitate si de oportunitati de a excela.

Exista pericolul de a fi lovit in zona inimii, de aceea acest chi negativ ar trebui neutralizat cu un Wu Lou auriu.

Sud-vest (6/7)

Excesul chi-ului de Metal poate duce la violenta, jaf sau conflict. Mentine obiectele ascutite departe de acest sector pentru a evita ranile ce pot sagera excesiv. Nu tine aici nici obiecte ce fac galagie. Evita sa ai aici clopotei de vant sau clopote.

Foloseste un Breloc cu Elefant si Rinocer Albastrii pentru protectie. Exista pericolul de accidentari, in special pentru cei in varsta. Ca remediu, plaseaza un Element de Apa in acest sector. Cei care sunt bolnavi ar trebui sa evite sa doarma luna aceasta in acest sector.

Est (7/8)

O luna foarte norocoasa la bani. Se pot castiga sume importante daca iti vei depasi competitorii. Mareste-ti norocul cu ajutorul lui Lord Kubera – Regele Cailor amplasat in acest sector. Exista sanse mari de castig financiar in urmatoarele saptamani. Pune aici un Copac ala Prosperitatii pentru a atrage banii. Protejeaza-te de pierderi financiare si inselatorii cu un Breloc cu Elefant si Rinocer Albastrii. Tinerii vor avea mai mult noroc in dragoste.

Centru (9/1)

Steaua 9 si Steaua 1 formeaza impreuna 10, cel aducator de noroc, oportunitati de promovare, clienti noi si faima. Persoanele ambitioase vor simti din plin efectele pozitive ale acestei combinatii.

Pune un Cal de Vant Tibetan in spatele biroului tau sau poarta un Breloc cu Calul Victoriei, pentru a mari norocul in cariera. Planeaza in aceasta perioada pericolul de imbolnavire, in special in zona stomacului. Este recomandat ca acesta combinatie de stele sa nu fie supra-activata.

Breloc Feng Shui cu Simbolul Dublei FericiriVest (2/3)

Aveti grija la problemele cauzate de conflictul generat de cele doua stele. Steaua Certurilor se alatura Stelei Bolilor ceea ce va face ravagii financiare. Poate fi folosit ca remediu un Copac cu Mere Rosii plasat in acest sector. Casniciile si relatiile stranse vor suferi tensiuni si stres cauzate de aceste energii conflictuale. Poarta Simbolul Dublei Fericiri pentru a imbunatati relatiile cu partenerul de viata. Tine departe de acest sector orice clopotei de vant sau intrumente ce fac zgomot.

Nord-est (3/4)

Este o luna buna pentru asociatii academice sau literare. Pune o Pagoda Wen Chang cu 7 Nivele pe birou pentru a mari norocul la examene, in special pentru ca energia din acest sector este propice pentru studiu, dar si pentru activitati creative. Energia excesiva de Lemn aduce stres emotional cauzat de agresiuni.

Pot exista probleme serioase in relatia dintre membrii familiei. Un membru al familiei poate avea un scandal conjugal cauzat de o a treia persoana. Fiti cu ochii in patru la persoanele din exteriorul familiei care se pot folosi de voi. Un Mar Rosu pentru Armonie poate fi un remediu eficient impotriva acestei predispozitii negative.

Set 12 Lingouri - marime mare

Nord (5/6)

Luna aceasta poate fi prospera pentru cei care petrec majoritatea timpului in acest sector.  Se pare ca norocul speculativ este in carti, la fel si un castig cu totul neasteptat. Amplaseaza cat mai multe monede metalice, pepite si lingouri aici. Cu toate acestea, poate exista pericolul unui stres mental excesiv si de frustrari, generate de problemele de sanatate. Pune un Wu Lou cu Garuda si un Zeu al Longevitatii pentru protectie si sanatate. Cei care locuiesc aici pot sa isi mareasca norocul personal atarnand o amuleta cu Imparatul de Jad.

Nord-vest (1/2)

Steaua Bolilor aduce probleme pulmonare. Ai grija la ceea ce mananci si evita sa mananci alimente nesanatoase. Pune aici imaginea lui Kwan Yin sau un Buddha Medicinal pentru a te proteja de boli si accidente. De ajutor poate fi si un Garuda Wu Lou pus pe noptiera pentru a te ajuta cu sanatatea. Elementele sunt conflictuale, de aceea pot cauza regresii in evolutia carierei. Pune aici un Ru Yi, care va ajuta la marirea norocului in cariera. Se prevad probleme conjugale si pericolul de a pierde sarcina. Femeile gravide ar trebui sa evite acest sector nord-vestic.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc