Prima pagină » Blog » Stele Zburatoare septembrie 2017
Inapoi

Stele Zburatoare septembrie 2017

Pozitia stelelor zburatoare din 7 septembrie pana in 8 octombrie 2017.

SUD-EST (9 / 9)

Norocul celor care traiesc in acest sector ar putea sa fie ori extrem de bun, ori teribil de rau, in functie de numarul dictat de harta natala a casei. Dar vestea buna este ca ar putea exista noroc de promovare si oportunitati fantastice de angajare pentru oricine locuieste în acest sector. Imbunateste sectorul sud-estic prin energizarea cu remedii de foc. Relatia de cuplu sau casnicie este buna.

Energizeaza acest sector cu Steaua lui David cu 7 Sfere de Ametist si Suport de Calcit. Profita de chi-ul de bun augur de aici, organizand evenimente sociale si petrecand timpul in acest sector al casei. Septembrie este o luna buna pentru a incepe ceva nou.

SUD (5 / 5)

Steaua 5 galben se alatura Stelei 5 galben anuala in Sud si formeaza o combinatie foarte critica ce aduce nenorociri si pierderi de bani, in special pentru femei. Poarta asupra ta in permanenta Brelocul Feng Shui Pagoda Celor 5 Elemente Soare si Luna si plaseaza o Pagoda Tripla cu 5 Elemente in acest sector. Energiile sectorul sudic creeaza un pericol de imbolnavire si accidente grave care pot fi fatale.

Asaza un Clopotel Feng Shui cu 6 Clopotei pentru a epuiza energia Pamantului afectat sau pune in aceasta zona Testoasa Dragon pentru a combate stelele nefaste. Evita sa dormi in acest sector.

SUD-VEST (7 / 7)

Stelele violente apar in pereche in aceasta luna, ducand duble nenorociri in sud-vest si provocand o amenintare de efractie si violenta care cresc, in special pentru femei. Cei care locuiesc in acest sector ar trebui sa aiba o amuleta de protectie.

Asaza o Fantana Feng Shui cu Bambusi in aceasta zona pentru a reconcilia elementele. Evita obiectele metalice ascutite, care pot duce vatamari. Excesul de energie din metal va afecta regiunea stomacului sau a gurii. Pastreaza aceasta zona bine luminata si protejata cu ajutorul unei Lampi rosii si un Rinocer si Elefant in habitat natural.

EST (8 / 8)

Estul aduce un noroc fantastic pentru crearea averii ocupantilor in aceasta luna, in special pentru barbatii de varsta mijlocie. Acest sector este extrem de norocos, aduce noroc de bani si este deosebit de bun pentru acumularea de proprietati. Imbunatateste aceasta zona cu o Fantana Feng Shui cu Buddha Vesel pe Sacul Bogatiei. Petrece mai mult timp in acest sector. Daca ai o afacere, indreapta-ti atentia catre aceasta zona pentru a creste vanzarile si pentru a vedea investitiile tale dand roade. Plaseaza Cei 8 Copaci cu Pasari sau obiecte de bun augur in numar multiplu de 8 in Est în aceasta luna!

CENTRU (1 / 1)

In cazul in care camera sau usa casei se afla in centrul chartului baqua, vor exista numeroase oportunitati noi pentru a excela in cariera si afaceri. Asaza in acest sector Cei Trei Cai ai Victoriei pentru a aduce noroc si posibilitatea de a avea succes. Bogatia este, de asemenea, promitatoare, iar oportunitatile de a face bani se accentueaza.

Pune in acest sector o reprezentare a apei – Fantana cu Trepte –  pentru a determina norocul sa iti surada. Pentru persoanele ambitioase in planul carierei, aceasta luna este aduce sansa de a crea acel tip de avere care aduce noroc pentru promovare, faima si bani. Pune in sectorul central o pereche de Pasari Phoenix purpurie pentru a-ti imbunatati norocul.

VEST (3 / 3)

Aceasta este o luna extrem de stresanta, cu conflicte si disconfort intre membrii familiei. Disensiunile  minore s-ar putea transforma in lupte majore si chiar ar putea duce la probleme juridice. Evita activitatile zgomotoase in acest sector. Plaseaza un Vultur rosu pentru a controla chi-ul afectat. Steaua dublă a conflictului indică si posibilitatea unor lupte violente. Utilizeaza energia de foc a luminilor sau a mobilierului rosu pentru a evacua energia. Cuplurile casatorite care traiesc in acest sector ar trebui sa poarte Simbolul Dublu Fericiri in aceasta luna pentru a-si mentine reuniunea puternica.

NORD – EST (4 / 4)

Luna aceasta se prefigureaza mult succes pentru cei implicati in studii sau creatii in domeniul artistic. Norocul poate fi activat cu Poarta Dragonului. Scriitorii si studentii care se pregatesc pentru examenele scrise vor beneficia foarte mult de aceasta combinatie a stelelor. Asaza un Glob Pamantesc pe biroul tau pentru noroc la examene.

Romantismul si norocul in dragoste va inflori, in timp ce stelele ii fac pe cei care locuiesc in sectorul nord-est foarte atragatori pentru sexul opus!

NORD (6 / 6)

Norocul ce invaluie aceasta luna aduce prosperitate si sanse mari de castiguri. Acest lucru va fi deosebit de benefic pentru tanarul barbat al casei. Daca dormitorul sau camera de zi se afla in acest sector, incearca sa petreci mai mult timp aici. Stelele din acest sector aduc un succes de afaceri promitator. Plaseaza 6 Pepite de aur si 6 Lingouri de aur in aceasta zona pentru a atrage norocul. Cu toate acestea, exista posibilitatea accidentelor cauzate de obiecte metalice, pe care ar fi indicat sa le eviti.

NORD-VEST (2 / 2)

Stele nefavorabile amplifica sentimentele negative, provocand ingrijorari inutile. Plaseaza un Buddha Vesel aici pentru a-ti lua grijile si problemele. Ocupantii acestui sector pot sa se imbolnaveasca frecvent si sa fie predispusi la probleme respiratorii si la boli ale plamanilor. Plaseaza in nord-vest un Wu luo pentru protectia impotriva bolilor si leziuni grave cauzate de accidente neprevazute. Persoanele in varsta sau persoanele cu probleme de sanatate ar trebui sa iasa din acest sector in aceasta luna.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc