Prima pagină » Blog » Stelele zburatoare ale lunii noiembrie
Inapoi

Stelele zburatoare ale lunii noiembrie

Pozitia stelelor zburatoare ale lunii noiembrie influenteaza modul in care energiile se aliniază. Remediile te ajuta sa te protejezi de pericole si sa intensifici vibratiile pozitive. Afla ce trebuie sa faci pentru a profita de energiile bune, si pentru a le alunga pe cele rele.

SUD-EST (1/1)

drapelul-victoriei-metalLuna aceasta se formeaza aici o dubla a cifrei 1, care aduce mult noroc in cariera si venituri financiare consistente. Se anunta multe reusite pentru cei din domeniul cercetarii si dezvoltarii si cei ce invata o meserie noua. Asezati in acest sector un element de apa, pentru a activa energia bogatiei. Pentru a energiza aspectul carierei, asezati un Drapel al Victoriei pe birou, pentru sustinere si succes in negocieri. Pentru a controla tendintele de exagerare a viciilor, expuneti un Clopotel Feng Shui cu 6 brate din metal.

SUD (6/6)

Dubla de 6 din acest sector, creeaza aici multe oportunitati de castiguri neasteptate, sub forma unor castiguri banesti, mosteniri sau premii. Asezati aici 6 Monede I-Ching din metal, pentru a materializa acest noroc ceresc. Daca aveti usa principala in Sud, expuneti aici imaginea lui Gui Ren pentru a atrage energia benefica in locuinta; petreceti aici cat mai mult timp. Daca aveti biroul in acest sector va veti bucura de succes in afaceri si noroc in cariera. Pentru aceasta purtati un Breloc pentru Cresterea Afacerii. Totusi nu exagerati cu elementul metal in acest sector.

SUD-VEST (8/8)

Cel mai avantajat sector al acestei luni este sud-vestul, deoarece aici se afla dubla cifrei 8. Prezenta celor doi 8 face sud-vestul incredibil de valuri-cu-floare-lotus-si-crapinorocos si aduce multa prosperitate si noroc la bani rezidentilor acestui sector si celor ce au casele cu orientare sud-vestica sau cu intrarea principala in sud-vestul casei. Elementul personal al Stelei 8 este Pamantul, de aceea prezenta dublei 8 este benefica in special pentru achizitionarea de proprietati; cei ce-si desfasoara activitatea in partea de sud-vest a biroului se pot gandi serios la investitii imobiliare. Petreceti mai mult timp aici si energizati sectorul cu un Element de Apa si Corabia Prosperitatii plina cu monede, pepite, bani si cristale.

EST (9/9)

Aceasta luna aduce mult noroc de celebritate, faima si vesti bune pentru ocupantii sectorului de est. La locul de munca sunt posibile promovari. In dragoste si relatii totul merge bine; puteti aseza o pereche de Rate Mandarine pentru energizarea acestui aspect. Pentru succes in demersurile sociale si in colaborari, puteti expune imaginea unuia sau mai multor Dragoni. Aveti grija sa nu activati prea mult acest sector cu energie de Foc, pentru ca exista pericolul de accidente referitoare la foc. Asezati un Cristal aici, pentru a reconcilia elementele, domolind puterea elementului Foc.

CENTRU (2/2)

Steaua dubla 2 a bolilor ameninta sa provoace probleme serioase de stomac si abdomen celor ce stau in acest sector, in special femeilor insarcinate. Deoarece Centrul poate afecta intreaga familie, este necesar sa asezam aici un Wu Lou din metal si sa evitam acest sector pe cat este posibil. Daca aveti dormitorul in acest sector, asezati remediile contra acestor stele si nu stati prea mult aici. Exista de asemenea pericolul de accidentari, de aceea este recomandat sa purtati o amuleta contra accidentelor sau sa o agatati in masina.

VEST (4/4)

evantai-feng-shui-cu-dragon-si-phoenix-marime-mareOcupantii acestui sector se vor bucura de mult noroc in dragoste si relatii. Daca sunteti in cautarea unui partener expuneti aici Dragon si Phoenix sau purtati Simbolul Dublei Fericiri; daca sunteti intr-o relatie stabila puteti expune o pereche de Rate Mandarine sau un Nod Mistic, pentru casnicie fericita si de durata. Cei ce studiaza se vor bucura de mult spor la invatat si noroc la examene. Asezati un Varf de Cristal aici pentru a energiza norocul la studii pentru copii.

NORD-EST(5/5)

Steaua lunara 5 Galben se combina cu steaua anuala 5 Galben, formand poate cea mai periculoasa combinatie, care afecteaza in special membrii de sex masculin ai familiei. Purtati aceasta luna Amuleta Primaverii si puneti una sub perna, daca aveti dormitorul in aceasta locatie. Asezati de asemenea doua Pagode ale Celor 5 Elemente, pentru a elimina energia conflictuala a elementului Pamant. Pentru a subjuga aceste stele periculoase, expuneti o Dorja din metal in nord-est.

NORD (7/7)

Aici se afla o combinatie de doua stele violente, cu putere de a dubla energia periculoasa din acest sector. Prezenta lor pot cauza certuri, violenta, rinocer-albastru-marime-mediefurturi si fatalitati. Cele mai afectate sunt femeile cele mai tinere. Cei ce locuiesc sau muncesc in case cu orientare nordica si cei ce au dormitorul in nord, ar trebui sa stea cat mai putin in acest sector si sa fie foarte atenti cand manuiesc obiectele din metal. Asezati aici un Totem cu Rinocer – contra efractiilor. Daca aveti intrarea principala in nord, asezati de o parte si de alta a usii o pereche de Rinoceri, pentru protectie contra furturilor.

NORD-VEST (3/3)

Aceasta va fi o luna a neintelegerilor si a conflictelor pentru conducatorul familiei, pentru tati si sefi in general. Daca partea de nord-vest a casei este un spatiu deschis, aceste certuri se pot inrautatii, pot lua proportii si pot avea urmari de lunga durata. Evitati zgomotul in acest sector, sub nici o forma nu ascultati muzica si nu porniti televizorul in nord-vest. Intre ocupantii acestui sector pot aparea barfe, calomnii si certuri. Asezati aici o Stupa Tibetana sau purtati un Breloc cu Stupa, pentru a controla aceasta energie conflictuala.

Produse recomandate Recomandari

Articole similare

»