Prima pagină » Blog » Stelele zburatoare ale lunii Septembrie
Inapoi

Stelele zburatoare ale lunii Septembrie

Vezi influentele stelelor zburatoare in luna Septembrie 2016 si care sunt remediile si activatorii potriviti pentru fiecare sector din casa.

SUD-EST (1/3)

Steaua 3 a certurilor zboara luna aceasta in sud-est, anuntand o perioada stresanta pentru ocupantii acestui sector. Plasati aici o Placa Feng Shui cu Cele 9 Amulete, contra ostilitatilor si purtati un breloc feng shui cu Roata de Foc, contra certurilor. Pentru noroc in general, puteti purta un breloc cu Dragonul Victoriei – albastru. Pastrati linistea si nu agatati clopotei de vant in acest sector, deoarece ar putea activa steaua certurilor. Efectele negative ale acestei stele pot duce la procese sau alte probleme legale. Utilizati energia de foc in forme cat mai pasnice, cum ar fi o lampa rosie, perne sau alte decoratiuni de culoare rosie.

SUD (6/8)

valuri-cu-floare-lotus-si-crapiOcupantii sectorului sudic se bucura luna aceasta de abundenta si noroc la bani. Folositi un element de apa aici, cum ar fi Valuri cu Floare Lotus si Crapi, pentru a activa prosperitatea si chi-ul bogatiei. Nu asezati aceste elemente de apa daca aveti dormitorul in sectorul sudic! Cei ce muncesc in acest sector, luna aceasta se vor bucura de cresterea popularitatii si vor primi ajutor de la un vechi mentor. Pentru a evita emotiile negative pe plan sentimental, expuneti o Pereche de Rate Mandarine sau purtati Simbolul Nodului Mistic, ca simbol al dragostei eterne.

SUD-VEST (8/1)

Energia acestui sector continua sa fie de bun augur, aducand succes in cariera si bogatie celor ce stau in sud-vest-ul casei sau biroului. Proiectele care au stagnat pana acum se vor relua si exista sansa unei promovari la locul de munca. Activati acest noroc cu un element de Apa. Pot exista unele neintelegeri intre adulti si parteneri de afaceri, datorita combinatiei elementelor stelelor 8 si 1. Asezati aici Sfere din Cuart Roz, pentru armonie si purtati o Amuleta Pace si Armonie, pentru echilibrarea situatiei.

EST (9/2)

Combinatia negativa a elementelor din acest sector genereaza energii aducatoare de boli ocupantilor acestui sector. Acest lucru ii va afecta pe barbati, in special pe fiul cel mare. Este indicat sa purtati tot timpul o Amuleta cu Buddha Medicinal si sa asezati un Wu Lou langa pat. Evitati activitatile sportive cu grad ridicat de risc. Energia creata in acest sector ne indica faptul ca nimic nu va reusi daca dezechilibrul nu este remediat. Expuneti aici Sase Monede I-Ching legate cu ata rosie, pentru a tine energia negativa sub control. Persoanele mai sensibile ar trebui sa evite, pe cat posibil, sectorul de est al casei sau biroului pe parcursul acestei luni.

CENTRU (2/4)

Luna aceasta aduce noroc academic si literar pentru rezidentii acestui sector. Situatia se imbunatateste foarte mult fata de lunile precedente, iar acest lucru ii va ajuta pe toti membrii familiei. Studentii si scriitorii vor beneficia in special de acest tip de noroc literar. Plasati in centrul casei un Varf de Cristal, pentru spor la studiu si noroc la examene. Oportunitatile romantice infloresc pentru toata lumea in aceasta perioada. Daca sunteti singuri, purtati o Amuleta cu Rate Mandarine, pentru gasirea sufletului pereche; daca sunteti deja intr-o relatie, o puteti proteja cu Simbolul Dublei Fericiri. Ocupantii acestui sector se vor bucura de asemenea de o sanatate mai buna, deoarece steaua anuala a bolilor este controlata in aceasta luna de prezenta elementului lemn a stelei 4.

VEST (4/6)

copacul-bogatiei-ngan-chi

Acest sector se bucura luna aceasta de un excelent noroc de bogatie, in special pentru femeile tinere. Stelele 4 si 6 creaza o combinatie foarte benefica, denumita Suma lui 10, care aduce potentialul manifestarii unui noroc extraordinar. Pentru activarea acestuia expuneti un Copac al Bogatiei sau o Placa pentru Indeplinirea Dorintelor. Munca in acest sector ar putea fi incetinita, datorita lipsei de inspiratie. Pentru a activa creativitatea si armonia intre colegi, expuneti pe birou o Oglinda cu Ru Yi si un Element de Apa si purtati un Breloc Albastru cu Dragon. Asezati apa yin sau obiecte de decor sau mobilier de culoare albastra, pentru a reconcilia combinatia elementelor lemn si metal ale celor doua stele si a restabili echilibrul in acest sector.

NORD-EST (5/7)

wu-lou-cu-broasca-norocoasa-cu-trei-picioare

Luna aceasta se anunta destul de problematica pentru ocupantii acestui sector. Energia stelei 7 a furturilor si violentei, combinata cu steaua anuala 5 galben vor mari pericolul de accidente si pierderi de bani. Expuneti aici un Totem Contra Efractiilor si purtati un breloc cu Elefant si Rinocer, pentru a anula aceasta amenintare, in special daca aveti dormitorul sau usa de la intrare in nord-est. Ocupantii acestui sector pot avea unele probleme cu stomacul. Asezati aici un Wu Lou si purtati un breloc cu Buddha Medicinal.

NORD (7/9)

Stelele din acest sector indica amenintare de furt pentru casele care au intrarea principala in acest sector sau cele cu orientare nordica. Plasati aici o Amuleta Contra Furturilor sau un Totem contra Efractiilor, pentru a controla energia pierderilor. Pentru a risipi energia negativa de aici expuneti un Kwan Kung – acesta va aduce si mult noroc afacerii dumneavoastra. Energia conflictuala cauzata de combinatia stelelor zburatoare 7 si 9 poate duce la certuri violente si neintelegeri de lunga durata; temperati aceasta energie cu o Sfera de Cristal. Nu lasati focul nesupravegheat in acest sector, deoarece exista pericolul de incendii.

NORD-VEST (3/5)

Steaua lunara 5 Galben zboara luna aceasta in sectorul de nord-vest, aducand probleme financiare si certuri, ce pot cauza pierderi de bani si ghinion in relatiile de afaceri. Daca aveti dormitorul in acest sector, puteti intampina grave pierderi financiare si dispute serioase in privinta banilor. Asezati in aceasta zona Coloana cu Sutra Inimii sau o Pagoda a Celor 5 Elemente, pentru a controla energiile defavorabile. Evitati zgomotele si clopoteii de vant in acest sector. In special barbatii ar trebui sa evite acest sector, deoarece ei sunt afectati si in planul sanatatii. Pentru a suprima energia bolilor, asezati aici un Wu Lou si purtati un Colier cu Garuda.

 

Produse recomandate Recomandari