Prima pagină » Blog » Stelele Zburătoare în Anul Câinelui de Pământ 2018
Inapoi

Stelele Zburătoare în Anul Câinelui de Pământ 2018

Afla care sunt directiile favorabile conform pozitiei stelelor Zburatoare in 2018. Descopera sfaturile si remediile potrivite pentru fiecare sector al casei tale.

1. Nord-Est – Steaua 3 a Certurilor

In acest an, Steaua 3 a Certurilor, aduce cu ea violenta, neintelegeri si certuri in acest sector (Nord – Est). Asezati aici cei doi Caini Rosii – Tzi Chi Kau pentru liniste, iar langa usa din fata asezati Copacul cu Mere rosii pentru pace și armonie in casă. Activati Steaua Big Auspicious cu Brelocul Cufarul Bogatiei, iar pentru a vă proteja împotriva conflictului cu cei din afară asezati Placa / Tablou Zeita Umbrelei Albe sau Oglinda cu Zeita Umbrelei Albe. Plasati aici un Cristal Galben, pentru a debloca bogatiile elementului Pamant.

2. Vest – Steaua 2 a Bolilor

Steaua anuala 2 a Bolilor ce vine in acest sector, aduce boala si reduce puterea fizica si psihica. Agatati un Tablou cu Buddha Medicinal sau un Breloc cu Buddha Medicinal in partea de vest a camerei de zi, pentru a contracara scurgerea energiei din acest sector. Ar trebui sa plasati Garuda Wu Luo aici, pentru a va proteja impotriva energiei bolii.

3. Nord – Steaua 5 Galben

Cele 3 Ucideri viziteaza Nordul în acest an, impreuna cu Steaua 5 Galben.

Este un avertisment serios in acest an, in special pentru cei ce au casa sau intrarea principala orientata inspre Nord, deoarece Steaua 5 aduce nenorocire, boala si daunează grav celor nascuti în Anul Sobolanului, cat si fiilor – baietii familiei. Aseaza aici Pagoda Celor 5 Elemente pentru protectie si Cei Trei Gardieni pentru a controla efectele Celor 3 Ucideri .

 

4. Est – Steaua 7 a Furturilor

Steaua 7 a Furturilor vine in Est în acest an si devine o problema pentru cei care au casele orientate inspre aceasta directie. In plus, in acest sector isi fac prezenta inca doua stele neprietenoase: Steaua Casei Yin si Steaua Conflictului Anual, astfel ca lucrurile pot sa se inrautateasca. Asezati aici Elefantul cu Rinocer pentru a combate Steaua 7; de asemenea, lipiti autocolantul cu Elefant si Rinocer pe ferestrele si usile glisante. Pentru Casa Yin și Conflictul Anual expuneti Oglinda sau tabloul Casei Yin.

5. Sud-Est – Steaua 8 a Prosperitatii

Steaua 8 a Prosperitatii este extrem de norocoasa si zboara anul acesta in Sud-Est, aducand bani, succes si putere. Desi aceasta stea este foarte norocoasa, din cauza efectelor Stelei Conflictului Anual si a lui Sui Po, este nevoie sa se sporeasca si sa se activeze efectele sale. Asezati Copacul cu Mere Rosii pentru activarea bogatiei si a prosperitatii si Muntele de Aur pentru sporirea bogatiei, dar si pentru protectia ei. Asezati Brelocul cu Mar Rosu aici pentru a controla conflictul anual si invitati o divinitate in casa, pentru a va proteja impotriva lui Sui Po. Regele Gesar cu cele 13 Animale Protectoare este unul dintre cele mai complete remedii de protectie ale acestui an.

6. Sud-Vest – Steaua 6 a Norocului Ceresc

Steaua 6 Alba a Norocului  zboara in acest an in Sud-Vest si aduce cu ea noroc din cer. Pentru a energiza aceasta stea afisati Cei 3 Cai aici. Acest lucru va atrage ajutor din partea oamenilor importanti, in special pentru mama. De asemenea, trebuie sa plasati Oglinda Casei Yin aici pentru a elimina energia adusa de steaua negativa Casa Yin. Pentru a spori Steaua Zeitatii de Aur, asezati un Zeu al Prosperitatii in acest sector.

7. Nord-Vest – Steaua 1 a Victoriei

Steaua 1 Alba a Victoriei aduce cu ea energie biruitoare speciala, potrivita pentru avansare în cariera, succesul la locul de munca si imbunatatirea abilitatilor. Pastrati această parte a casei cat mai ordonata. Plasati aici Calul de Vant pentru a va materializa scopurile si ambitiile. De asemenea, puteti afisa Drapelul Victoriei pentru reusite si succes. Deoarece acesta este si coltul in care zboara Tai Sui, ar trebui sa afisati Placa Tai Sui pe o masa joasa sau sa o agatati pe perete. Pentru a-l domoli pe Tai Sui, expuneti un Pi Yao – acesta aduce si un noroc imens in spatiul in care este plasat.

 

8. Sud – Steaua 4 a Dragostei si a Norocului Literar

Steaua 4 Verde aduce in acest sector norocul Florii de Piersic, oportunitati in dragoste si casatorie, precum si noroc in domeniul educatiei. Pentru noroc la examene si spor la studii, afișați Poarta Dragonului  si purtati Brelocul cu Poarta Dragonului. Pentru noroc in dragoste si relatii, precum si pentru cei care sunt singuri si doresc sa se casatoreasca, ar trebui sa afisati un Dragon cu Phoenix sau Simbolul Dublei Fericiri. Daca aveti casa cu orientarea spre Sud sau intrarea principala in Sud, trebuie sa plasati un Zeul al Bogatiei aici, ca remediu impotriva Stelei anualei Wu Duo, care anul acesta zboara in acest sector, aducand pierderi banesti.

9. Centru – Steaua 9 a Multiplicarii

In Centrul casei zboara Steaua Multiplicarii 9, aducand cu ea noi oportunitati de prosperitate. Asezati Mandarina si Para pentru activare si Zeita Abundentei sau Zeul Bogatiei – pentru mai multa bogatie si prosperitate. Un activator extraordinar pentru acest sector este Copacul Dorintelor cu 6 Pasari si Mangusta.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc