Prima pagină » Blog » Taurul prosperitatii – Simbolul puterii si al reusitei
Inapoi

Taurul prosperitatii – Simbolul puterii si al reusitei

Taurul este un animal considerat sacru in multe culturi ale lumii, promitand sa aduca succes in afaceri, noroc in investiţii, prosperitate, bogatie, abundenta si succes in cariera. Simbolul puterii si al proeminentei in cariera sta sub semnul acestui animal.

Chinezii asociaza intotdeauna taurul cu primarava. In fiecare an, in almanahul chinezesc, taurul descrie primavara si perspectivele pentru anul urmator cu privire la vreme, recolta agricola si economie. Cultura asiatica ii atribuie si rolul de protector care alunga toate spirite rele, deoarece este considerat un animal sacru in scrierile budiste.  Multi adepti ai religiei budiste considera ca taurul (bou sau bivol, cum mai este cunoscut in mitologie si cultura) are puterea de a transforma toate dorintele in realitate. Pe langa simbolul puterii, bivolul este considerat emblema recoltei si  a castigului provenit din roadele muncii.

Unde trebuie asezat taurul, simbolul puterii?

Taurul - Simbolul puterii

Taurul – Simbolul puterii

Pentru a crea un Feng Shui prolific in domeniul financiar, in cariera, bogatie si avere, abundenta si succes in afaceri, o reprezentare a taurului se poate aseza in diverse locuri din casa, sau la locul de munca.

Pe biroul de lucru sau intr-o sala unde se desfasoara intalniri si conferinte este locul ideal pentru a amplasa o figurina decorativa a unui bivol. Sud-Estul a camerei de zi activeaza coltul bunastarii daca alegi sa asezi acolo o statueta, deoarece se spune ca poate ajuta oamenii care doresc sa isi imbunatateasca rapid situatia financiara . Simbolul puterii si al reusitei, taurul, va transforma dorintele de avere si bogatie in realitate. El aduce energie pozitiva si prosperitate pentru intreaga familie. Daca aspiratia ta este o cariera victorioasa, plina de succese, asaza-l in partea de Nord si te vei bucura de eliminarea obstacolelor care cauzeaza problemele la locul de munca. Totodata, taurul te va proteja de concurenta si de posibilele intentii rele ale colegilor de echipa.

Este un animal cu deosebit de multe calitati, de aceea nu doar aria carierei si cea financiara vor beneficia de prezenta si de puterile protectoare ale unui taur. Daca vei plasa o statueta, sau orice obiect Feng Shui care reprezinta un bivol, in dormitorul casei, el va contribui la sansa copiilor. Se spune ca, asezat in partea de Vest a casei, va contribui la viitorul si succesul copilului tau, avand grija sa-i formeze talentul.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc

Articole similare

»