Prima pagină » Blog » Testoasa-dragon – Longevitate si prosperitate
Inapoi

Testoasa-dragon – Longevitate si prosperitate

Testoasa-dragon este un hibrid intre doua animale dintre cele patru creaturi ceresti, emblematice in Feng Shui: dragonul, pasarea Phoenix, tigrul si broasca testoasa. Calitatile dragonului si ale broastei testoase se intalnesc armonios prin ambitie si intelepciune.

Testoasa-dragon cu pui

Testoasa-dragon cu pui

Avand capul unui dragon si corpul unei broaste testoase, doua creaturi care au trasaturi de exceptie in simbolistica artei budiste, acest personaj simbolizeaza pacea si aduce o pozitie inalta in societate, viata lunga si armonie. Creatura aceasta cereasca este capabila sa atraga energie cosmica de care sa beneficieze intreaga familie, iar aceasta se intampla datorita atuurilor mostenite de la dragon. Corpul de broasca testoasa simbolizeaza, pe de alta parte, sustinerea excelenta acordata de oameni importanti, sanatate, longevitate si perseverenta in case.
Adesea este reprezentata sezand pe un pat de monede si lingouri de aur, iar cei care cunosc puterile sale spun ca poarta noroc constant in cresterea veniturilor. Devine un aliat si mai puternic de inavutire daca este prezentat muscand dintr-o moneda chinezeasca. De multe ori, longevitatea belsugului financiar este simbolizata prin mai multe generatii de broaste testoase, cele mari fiind insotite de puii lor.

Asaza o testoasa-dragon in partea de nord a casei, in camera de zi sau in sufragerie si la locul de munca pentru a activa coltul carierei si a te bucura astfel de o cariera indelungata si plina de succese cu un sprijin permanent din partea superiorilor si in relatii de deplina armonie cu colegii. Plaseaza o testoasa-dragon pe biroul de la locul de munca sau in spatele acestuia si ea iti va aduce in permanenta oportunitati de promovare an de an.

Asaza testoasa-dragon in sectorul estic al casei pentru a asigura viata lunga si sanatate familiei. Se poate aseza cu fata spre usabroasca-testoasa-feng-shui-cu-simbolul-norocului principala de la intrare, unde se afla sub bune auspicii pentru o viata lunga si fericita. Te va binecuvanta, de asemenea, cu multe calatorii fericite si in siguranta, si te va feri de accidente. Toate calatoriile de afaceri in care vei pleca se vor sfarsi cu mari castiguri pe termen lung.

Testoasa-dragon asezata in directia Tien Yi personala a cuiva ii poate ajuta pe cei bolnavi din familie, iar asezata in partea de nord-vest mareste puterea patriarhului familiei. Cei care doresc sa isi continue studiile pot aseza broasca testoasa in sectorul de nord-est sau la biroul de lucru pentru a isi asigura rezultate excelente. Broasca testoasa favorizeaza obtinerea burselor cu minim de efort si fara ajutor financiar de la institutii de invatamant superior. Daca este confectionata din metal, testoasa-dragon are puterea de a anihila  steaua 2 (steaua bolilor) precum si puterea celor Trei Ucideri.  Cei care au dormitorul sau o camera importanta in aceasta directie vor avea nevoie de ajutor energiilor sale pozitive.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc

Articole similare

»