Ce inseamna Feng Shui?

Feng Shui este un mod de a te echilibra, de a crea armonie in jurul tau. Acesta este concluzia la care am ajuns in urma experientelor personale, a nenumarate ore de lectura si a punerii in practica a regulilor trasate de aceasta stiinta filosofica.

Numele Feng Shui este originar din China si se traduce literal prin Vant si Apa. In cultura chineza, vantul domol si apa lin curgatoare au fost intotdeauna asociate cu prosperitatea continua si cu o sanatate puternica.

Feng Shui este o arta prin care se studiaza energia vitala care ne inconjoara, pe care chinezii o numesc Chi sau Qi. Prin corectarea si echilibrarea fluxului de energie din spatiile unde traim si muncim, reusim sa influentam in cel mai bun mod cursul vietii noastre. In Feng Shui, totul are o cauza, o interpretare si un efect. Ca si esenta, aceasta arta straveche ne invata sa traim in armonie cu natura, sa echilibram si sa imbunatatim cursul natural al energiei care se afla peste tot si in toate. Un Feng Shui bun se recunoaste printr-o viata linistita si implinita, plina de satisfactii si succese pe toate planurile. Corectarea fizica a spatiului in care traim si muncim ne aduce noroc financiar, sanatate si fericire. Astfel, prin Feng Shui se creeaza o punte de legatura intre materialism si spiritualitate.

Cum functioneaza Feng Shui?

Pentru a va putea bucura pe deplin de efectele benefice ale Feng Shui-ului, trebuie mai intai sa maximizati cursul energiei din exteriorul si interiorul casei sau al biroului, apoi sa curatati si sa purificati energia negativa sau stagnanta, pentru a face loc unei energii proaspete, aducatoare de abundenta si sanatate. Urmatorul pas este corectarea anumitor spatii generatoare de energii negative, prin amplasarea anumitor remedii Feng Shui, sau activarea zonelor faste din casa sau birou prin asezarea unor activatori Feng Shui in functie de sectorul respectiv sau de ceea ce va doriti. Toate remediile si activatorii Feng Shui din magazinul nostru virtual au specificatii precise referitoare la locul si modul lor de amplasare.

Deblocarea energiei stagnante

Un lucru foarte important insa este ca odata asezate remediile sau activatorii Feng Shui in locurile indicate, acestea nu trebuie lasate in acelasi loc prea mult timp, deoarece vor atrage din nou energiile negative si stagnante. Locul lor trebuie mutat periodic, anumite remedii vor trebui inlocuite cu altele si curatarea si purificarea spatiului va trebui efectuata periodic pentru a permite Chi-ului proaspat sa circule liber prin casa si biroul dumneavoastra.