Termeni si conditii de utilizare

Site-ul www.fengshuimarket.ro este proprietatea SC Feng-Shui Market SRL cu sediu social in Arad, Str. Dorobantilor nr 62, avand ca date de inregistrare la registrul comertului J02/148/2011 si CIF RO28044600 eliberat de Agentia Nationala de Administratie Fiscala.

In acest document sunt stabiliti termenii si conditiile de utilizare a acestui site. Accesul si uitilizarea site-ului se fac sub autoritatea regulilor mentionate in acest document. Continuarea utilizarii acestui site presupune intelegerea si acceptarea regulilor precum si asumarea responsabilitatii in cazul incalcarii lor.

Toate drepturile de autor asupra continutului acestui site apartin in exclusivitate Feng Shui Market SRL si nu pot fi utilizate sau copiate fara un acord scris prealabil din partea proprietarului.

Accesul la site

Utilizatorul se angajeaza sa respecte legile in vigoare pe toata durata utilizarii site-ului. De asemenea, se obliga sa nu desfasoare activitati de tip hacking, cracking sau altele similare care pot aduce prejudicii la buna functionare a site-ului, a serverului sau a securitatii informatiilor. Utilizatorul site-ului nu va transmite, afisa, publica sau reproduce informatiile regasite pe acesta si nici nu va crea produse similare sau vinde informatii sau servicii obtinute prin accesarea paginilor.

Toate costurile aferente utilizarii site-ului precum si cele care tin de serviciile de telefonie sau internet vor fi suportate de catre utilizator.

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii care acceseaza acest site au urmatoarele drepturi:

– sa exploreze continutul www.fengshuimarket.ro

– sa insereze in paginile proprii a unor legaturi catre acest website pentru care se garanteaza deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea paginii web.

Limitarea raspunderii

Toate datele, imaginile si specificatiile tehnice prezentate pe acest site au caracter informativ. Efectele produselor feng shui nu sunt garantate. Schimbarea produselor se poate face in orice moment, fara a fi necesara o notificare prealabila. Feng Shui Market nu isi asuma responsabilitate pentru eventuale schimbari ale preturilor sau specificatiilor produselor care se regasesc pe site. Feng Shui Market isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.fengshuimarket.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori, in acest sens. Efectele produselor nu sunt garantate. Nu sunt comestibile.

Drepturi de autor (copyright)

Continutul acestui site, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi, baze de date si orice alte date sunt proprietatea S.C. Feng Shui Market S.R.L si este protejat conform Legii Drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul proprietarului a oricaror element enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. este interzisa reproducerea, traducerea si utilizarea informatiilor publicate, fara acordul prealabil al Feng Shui Market.

Date cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Feng Shui Market SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate la crearea contului sau inscrierea la newsletter.

Scopul colectarii datelor este facturarea, respectiv inscrierea pentru primirea de noutati pe e-mail din parte firmei. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturilor si a chitantelor. Refuzul de a completa toate rubricile necesare inscrierii nu permite crearea unui cont, si implicit efectuarea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate unei terte parti. Conform Legii nr. 677/2001, aveti dreptul de acces si de interventie asupra datelor proprii, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor propri si sa solicitati stergerea datelor referitoare la dumneavoastra. Pentru a solicita stergerea datelor personale din baza noasra de date, va rugam sa ne scrieti un mail cu aceasta solicitare la adresa info@fengshuimarket.ro . Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte tari. In caul in care unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil la adresa de mail info@fengshuimarket.ro

Furnizarea datelor personale catre S.C. Feng Shui Market S.R.L. nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

Legislatie

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului se supun legislatiei Romaniei. In caz de litigiu, se va incerca solutionarea amiabila intre parti, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care litigiul nu este solutionat pe cale amiabila, competenta revine Judecatoriei Arad pentru solutionarea cauzei.

Termeni

In desfasurarea activitatii magazinului online, definim urmatorii termeni:

Cumparator – persoana fizica, firma sau o alta entitate juridica ce plaseaza o comanda prin intermediul site-ului.

Vanzator – SC Feng Shui Market SRL, persoana juridica.

Comanda – un document electronic prin intermediul caruia Feng Shui Market este de acord sa livreze produsele comandate, iar cumparatorul este de acord sa achite contravaloarea acestora.

Produse – bunuri care urmeaza a fi furnizate cumparatorului ca urmare a contractului incheiat.

Contract – o comanda confirmata de catre vanzator.

Toate preturile de pe acest site contin TVA!

Pentru achizitionarea produselor in numar mai mare decat cel disponibil in stoc, se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Pentru produsele cumparate, S.C. Feng Shui Market S.R.L. emite factura fiscala, aceasta urmand sa insoteasca produsele comandate.

Adaugarea unui produs in cos, fara finalizarea comenzii, nu creeaza nicio obligatie pentru client. Acesta poate sa inlocuiasca sau sa renunte la produse de cate ori doreste, inainte de a plasa comanda. Dupa plasarea comenzii, acesta se obliga sa ridice si sa achite produsele comandate.

Garantia produselor

Efectele produselor nu sunt garantate. Garantia produselor este de 24 de luni in conditii normale de utilizare si depozitare. In cazul in care produsul nu poate fi reparat, va fi inlocui, cu toate ca in anumite conditii inlocuirea nu va fi posibila si se va restitui suma incasata pe acel produs. Verificam cu atentie toate produsele inainte de expediere.

Conditiile in care garantia nu se aplica:

– garantia nu se aplica atunci cand produsul s-a spart ca urmare a folosirii lui improprie de catre client, nu datorita transportului.

– garantia nu se prevede produsele actionate de baterie care nu functioneaza ca urmare a slabirii puterii bateriei. Inlocuirea bateriilor nu este responsabilitatea Feng Shui Market SRL

– pentru produsele ce folosesc apa se va utiliza mereu apa distilata pentru a preveni depunerile de calcar. Prin folosirea apei de la robinet sau apei plate in interiorul produsului se pierde garantia.

– garantia nu se aplica atunci cand produsul si-a shimbat culoarea de-a lungul timpului datorita mediului.

Modalitati de plata

Pentru a plati produsele achizitionate de pe site-ul www.fengshuimarket.ro aveti doua optiuni:

  1. Plata ramburs
  2. Plata prin transfer bancar
  3. Plata prin card
  1. Plata ramburs

Daca se optează pentru plata in sistem ramburs, se va plati valoarea integrala a comenzii (produse + taxa transport) la ridicarea coletului de la oficiul postal sau direct la agentul curierului rapid care efectueaza livrarea.

  1. Plata prin transfer bancar

Daca se opteaza pentru plata prin transfer bancar, va trebui achitata anticipat valoarea integrala a comenzii (produse + taxa transport) cu ordin de plata.

Comanda se va livra doar dupa transmiterea pe fax sau e-mail a unei copii dupa ordinul de plata respectiv.

Datele necesare transferului bancar:

SC Feng Shui Market SRL

C.I.F RO28044600

J02/148/2011

Str. Dorobantilor, nr.62

310057 – ARAD

ING Bank

IBAN: RO40INGB0000999905844150

Transmiterea copiei ordinului de plată se poate face pe adresa de e-mail info@fengshuimarket.ro sau pe nr de fax: 0728 – 198 – 198.

  1. Plata cu cardul, direct din site prin intermediul unei platforme securizate.

Se face direct din site, prin intermediul platformei securizate www.plationline.ro. Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele Feng Shui Market SRL. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod
CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Livrare si Retur

Feng Shui Market SRL ofera trei modalitati de livrare a comenzilor:

  1. Livrarea prin curier rapid
  2. Livrarea prin Posta Romana
  3. Livrarea gratuita

Livrare prin curier rapid

Daca se alege aceasta optiune, comanda va fi expediata printr-un curier rapid, iar livrarea se va efectua in 24 pana la 48 de ore de la confirmarea comenzii prin telefon sau e-mail.

Taxa expedierii comenzii prin curier rapid este de 25 RON (TVA inclus). Aceasta taxa este valabila doar la expedierile prin firma de curierat Cargus si poate suferi modificari in functie de greutatea si destinatia coletului. Daca doriti expedierea printr-un alt curier decat cel mentionat mai sus, toate taxele de transport le veti plati separat agentului firmei de curierat respectiv. In acest caz, nu vom adauga la valoarea comenzii Taxa de transport.

Livrarea prin Posta Romana

Daca se opteaza pentru livrarea prin Posta Romana, coletul va fi livrat in 4-5 zile lucratoare. In cazul in care nu se primeste un aviz de sosire a coletului, clientul este sfatuit sa se prezinte personal la oficiul postal de care apartine, cu actul de identitate pentru a ridica coletul.

Taxa pentru livrarea prin Posta Romana este de 25 RON(TVA inclus!)

Clinetul se obliga sa furnizeze datele personale din buletin sau cartea de identitate la plasarea comenzii. In caz contrar, Feng Shui Market nu garanteaza pentru livrarea produselor conform specificatiilor anterioare.

Livrarea gratuita pentru anumite valori ale comenzilor, stabilite în cadrul campaniilor

Beneficiați de livrarea gratuită prin curier rapid pe teritoriul României atunci când comandă depăsește anumite valori, stabilite în cadrul campaniilor promoționale. Aceasta se aplică automat la checkout. Ne rezervăm dreptul de a expedia comanda prin Poșta Română pentru livrările în județ, în afara ariei de acoperire a serviciului de curierat. Clientul va fi anunțat în prealabil de acest lucru.

Promotii

Feng Shui Market SRL poate efectua promotii indiferent de perioada sau durata acestora, fara a fi obligat sa anunte clientii sau utilizatorii site-ului despre inceperea sau terminarea perioadelor promotionale. Produsele aflate in promotie vor fi semnalizate ca atare pe website. Promotiile nu reprezinta obligativitate contractuala din partea proprietarului si pot fi oprite in orice moment fara o notoficare prealabila.