Prima pagină » Blog » Ru Yi – Sceptrul Puterii in Feng Shui
Inapoi

Ru Yi – Sceptrul Puterii in Feng Shui

Ru Yi simbolizeaza autoritatea si puterea. Folosit inca din Antichitate de catre inaltii curtilor regale, Ru Yi reprezinta puterea, fiind un simbol al autoritatii.

Ru Yi are mutiple semnificatii de bun augur: netezirea caii spre succes si noroc sporit in toate actiunile intreprinse. Ru Yi este totodata un simbol puternic purtat de Tua Peh Kong, Buddha Vesel si una dintre cele trei divinitati stelare – Fuk Luk Sau, aducand bogatii si belsug sporit. Ru Yi este deosebit de util in ascensiunea in domeniul carierei, de exemplu avansarea in functie. Sceptrul poate fi utilizat pentru a castiga autoritate la locul de munca, mai ales in relatia leader-angajat. De asemenea, Ru Yi te ajuta sa-ti cresti autoritatea asupra copiilor neascultatori.

Sceptrul Ru Yi are numeroase utilitati si prezenta sa aduce numeroase binecuvantari:

1. Asaza Ru Yi in Vest (coltul norocului familiei) pentru a castiga autoritate in familie, mai ales daca micutii tai sunt neastamparati.

2. Plaseaza-l in coltul de Nord-Vest al camerei de zi sau al oricarei incaperi pentru a energiza norocul mentorului. Acest lucru iti va aduce relatii avantajoase si sprijin din partea persoanelor influente in actiunile intreprinse. In ceea ce priveste planul profesional, iti va mari sansele de a obtine un post mai bun cu ajutorul unor persoane influente.

3. Daca alegi sa plasezi un Ru Yi in sectorul de nord al livingului sau al biroului de la locul de munca, vei imbunatati norocul in cariera sporind sansele de promovare. Vei avea parte de totodata de mai multa sustinere din partea colegilor si, de asemenea, te vei bucura de o relatie buna cu toti colegii.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc

Articole similare

»