Prima pagină » Blog » Stelele zburatoare ale lunii Iulie
Inapoi

Stelele zburatoare ale lunii Iulie

In luna iulie, stelele zburatoare isi schimba sectoarele in care actioneaza, astfel ca e necesar sa faci anumite modificari in modul amplasarii activatorilor Feng Shui si efectele acestora. Vezi ce stele zboara in fiecare sector al casei in aceasta luna si ce masiri poti lua pentru a activa norocul si pentru a te feri de ghinion.

SUD-EST (1/5)

coloana-cu-sutra-inimii-metal

Coloana cu sutra inimii

Steaua Zburatoare 5 Galben isi face aparitia in acest sector in luna iulie, aducand cu ea probleme de sanatate, legate in special de cap si ficat. Este una din cele mai problematice stele, de aceea, daca stati mult timp in partea de sud-est a casei sau biroului, va puteti imbolnavi mai usor decat de obicei si puteti avea ghinion mai des. Folositi o Coloana cu Sutra Inimii pentru a suprima Chi-ul negativ. Daca aveti dormitorul sau usa principala in acest sector, asezati aici un Wu Lou special cu imaginea Zeului Longevitatii. Pot aparea, de asemenea probleme financiare pentru ocupantii acestui sector. Asezati aici un Zeu al Prosperitatii sau puteti purta tot timpul o amuleta sau breloc cu imaginea Zeului Prosperitatii. Nu renovati acest sector pe parcursul acestei luni.

 

SUD (6/1)

Pentru ocupantii sectorului sudic, luna aceasta stelele zburatoare aduc mult noroc in cariera si imbunatatirea aspectelor financiare. Acest sector este foarte norocos in aceasta luna, de aceea incercati sa petreceti aici mai mult timp; cei ce muncesc aici se pot astepta la o promovare si recunoastere a meritelor. Activati acest noroc cu un Pom cu Mandarine si imaginea lui Kwan Kung. Daca aveti biroul in aceasta parte a cladirii, expuneti aici un Arrowana, pentru prosperitate si noroc in cariera. Asezati pe birou imaginea lui Guru Rinpoche pentru a indeparta problemele si obstacolele.

 

SUD-VEST (8/3)

Steaua anuala 8 a Prosperitatii este afectata luna aceasta de steaua 3 a Certurilor. Combinatia nefavorabila a elementelor celor doua stele aduce neintelegeri si agitatie celor ce stau in acest sector. Evitati certurile si aveti grija la ce spuneti, deoarece pot aparea probleme mari din lucruri marunte. Purtati tot timpul la dumneavoastra un breloc Pace si Armonie, contra certurilor si dezechilibrelor. Asezati in acest sector un remediu feng shui cu Cele 9 Amulete, contra ostilitatilor. Pentru a intari Steaua 8 a Prosperitatii, folositi o Sfera de Cuart sau Steaua lui David cu Cristale Cuart.

Steaua lui David cu 7 sfere din cuart

Steaua lui David cu 7 sfere din cuart

 

EST (9/4)

Luna aceasta, sectorul estic este favorabil in special celor ce nu si-au gasit inca perechea. Steaua 4 aduce noroc in dragoste si atractivitate pentru cei ce ocupa acest sector. Asezati o pereche de Rate Mandarine aici pentru a va spori sansele in dragoste. Acest sector este potrivit si pentru cei ce studiaza, deoarece steaua alba 4 sustine norocul la examene si sporul la invatat. Pentru cei ce muncesc sau studiaza in estul casei sau biroului, luna aceasta va fi mai productiva si vor intalni mai multe oportunitati. Pentru activarea acestui aspect purtati brelocul cu Pagoda Wen Chang cu 7 Nivele si Camila si expuneti pe birou un Glob Pamantesc sau un Varf de Cristal.

 

CENTRU(2/6)

Daca aveti usa principala sau dormitorul in aceasta parte a casei, luna aceasta va puteti astepta la castiguri neasteptate si multe oportunitati in toate domeniile. Rezidentii acestui sector se vor bucura de noroc divin in toate activitatile lor. Pentru a activa si a sustine acest noroc, puteti purta un breloc cu Gui Ren sau puteti aseza imaginea acestuia in centrul casei sau biroului. Pentru a tine sub control steaua anuala 2 a bolilor, asezati un Anrenshui Wu Lou langa pat, daca aveti dormitorul in acest sector; daca aveti biroul in acest sector, expuneti un tablou cu pasari sau purtati un breloc cu Copacul Dorintelor cu Pasari, pentru a aduce oportunitati.

 

VEST(4/8)

rate-mandarine-cuart-roz-marime-medie

Rate mandarine cuart roz

Luna aceasta, sectorul de vest este cel mai norocos dintre toate. Steaua 8 a Prosperitatii aduce succes financiar si bogatie in special femeilor din familie. Asezati aici o Fantana Feng Shui pentru a activa norocul la bani. Daca aveti sufrageria sau locul de luat masa in acest sector, va puteti bucura de o crestere a veniturilor. Cei din domeniul academic sau literar vor avea o perioada usoara si plina de succese. Se anunta o perioada buna si pe plan sentimental. Expuneti in vest o pereche de Rate Mandarine sau purtati un breloc feng shui cu Simbolul Dublei Fericiri.

 

NORD-EST(5/9)

Steaua 9 a Multiplicarii se afla luna aceasta in nord-est, inmultind efectele negative ale stelei 5 Galben anuale, de aceea este indicat sa nu petreceti prea mult timp in acest sector luna aceasta. Nivelul stresului este in crestere, asa ca aveti grija la sanatate, in special daca sunteti predispus la imbolnaviri. Asezati aici simboluri pentru sanatate – Wu Lou sau Coloana cu Sutra Inimii – pentru a controla Chi-ul negativ. Nu lasati sursele de foc nesupravegheate, deoarece exista pericol de accidente legate de foc.

 

NORD(7/2)

cocos-cu-evantai-si-ametist-metal

Cocos cu evantai si ametist

Steaua lunara 2 a bolilor se combina luna aceasta cu steaua 7 a violentelor si a furturilor, creand multa energie negativa, iar la nivelul corpului, probleme cu rinichii. Evitati, pe cat posibil, sa petreceti mult timp in aceasta parte a casei sau biroului. Asezati un Wu Lou langa pat, daca aveti dormitorul in acest sector si purtati tot timpul un breloc sau amuleta cu Buddha Medicinal. Daca nu ati asezat inca un Rinocer Albastru in partea de nord a casei sau biroului, este momentul sa o faceti, pentru a elimina riscul de efractii. Tinerii de gen masculin din familie se pot confrunta cu situatii neplacute, datorita unor colegi barfitori. Pentru a-i feri de aceasta expuneti un Cocos cu Evantai – remediu specific contra acestor activitati. Etalati imaginea Celor 8 Nemuritori pentru a aduce noroc acestui sector luna aceasta si pe tot parcursul anului.

 

NORD-VEST(3/7)

Steaua 7 a furturilor zboara in sectorul de nord-vest in aceasta luna, existand astfel pericol de efractii, valabil pentru toate locuintele. Este unul dintre cele mai nefaste sectoare din casa sau birou in decursul acestei luni. Pastrati linistea in acest sector, nu va certati si nu zaboviti aici prea mult timp. Puneti aici un bol cu apa, pe care s-o schimbati regulat, pentru a echilibra combinatia nefasta a stelelor zburatoare 3 si 7. Purtati tot timpul o amuleta Contra Efractiilor, in special cand sunteti plecat de acasa. Pentru a schimba energia negativa in energie pozitiva, asezati in nord-vest imaginea lui Buddha Vesel cu haine rosii.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc