Prima pagină » Blog » Mijloace Feng Shui pentru mentinerea sanatatii
Inapoi

Mijloace Feng Shui pentru mentinerea sanatatii

Chiar daca ambientul in care iti petreci cea mai mare parte din timp si din viata se leaga strans de preferintele tale in materie de amenajari, design si cromatica, trebuie sa te asiguri ca acestea sunt corect consumate, astfel incat dau voie energiilor pozitive sa circule asa incat tu sa te bucuri de viata.

De multe ori orele de munca nu iti permit sa acorzi atentia de care are nevoie casa ta, sau, mai bine spus, atentia si ingrijirea care iti cladesc confortul in propria ta casa. De aceea apar probleme carora nu le stii rezolvarea, precum noptile nedormite, atacurile de panica si alte asa-zise simptome inexplicabile. Dar oare poate energia proaspata sa influenteze circuitul vibratiilor din jurul tau?

vas-feng-shui-aromaterapie

Vas Feng Shui aromaterapie

Chiar daca bucataria ta e frumoasa si ingrijita, este posibil sa nu fi acordat atentie elementelor care-i aduc caldura si prospetime – fructe, ierburi, plante, sticle cu apa si uleiuri. Poate ca in dormitor curatenia este ireprosabila, si geamurile mari, cu o priveliste superba. Dar esti sigura ca la nivel energetic absoarbe toate vibratiile pozitive de care are nevoie? Cu siguranta esti iubitor de arta si colectionezi cele mai frumoase picturi si figurine decorative, insa asigura-te ca acestea portretizeaza stari si imagini pozitive. Este important ca sentimentul pe care ti-l transmit operele de arta sa fie un mesaj pozitiv, iar emotiile pe care le atrage dupa sine sa-ti inspire bucurie si speranta.

Daca ai ales sa-ti decorezi casa cu alb si culori pastelate, indrazneste sa adaugi pe alocuri pete de culoare care exprima sentimente puternice. Alege texturi, forme si culori care corespund teoriei Feng Shui a celor cinci elemente.

Cum poti ajusta energia Feng Shui a casei tale?

clopot-tibetan-feng-shui

Clopot tibetan

Adu putina culoare in bucatarie, cum sunt nuantele calde de maro-ciocolata, dar si caramiziu sau culori aduc a oranj. Plaseaza boluri cu fructe proaspete pe masa, si umple borcane decorative cu orez, paste, alune si cereale. De asemenea, poti sa infrumusetezi peretii, dandu-le viata cu niste fotografii alb-negru.

Ajusteaza dormitorul cu mici elemente care-ti aduc o stare de bine, cum este de exemplu un set de draperii facute la comanda pe care sa le adaptezi nevoilor tale. Alege lenjerie de pat comoda si colorata si joaca-te cu texturi.

Daca ai in casa piese de arta la care tii foarte mult si ele transmit stari emotionale incarcate, ai grija ca acestea sa fie adunate pe un singur perete sau aglomerate intr-un singur colt al casei. Opteaza pentru plante pe care arta Feng Shui le considera binefacatoare, cum este bambusul, care emana energie pozitiva, pentru a contracara sentimentele grele pe care le pot transmite obiectele de arta favorite si achizitioneaza de acum inainte tablouri si statui care sa sublinieze stari pozitive.

Chiar daca va trece putin timp pana te vei obisnui cu noile schimbari, acestea sunt cu siguranta pozitive, iar starea ta generala se va imbunatati considerabil. Nu te sfii sa indraznesti a aduce elemente noi in locuinta si aplici cateva sfaturi de la expertii Feng Shui pentru a te bucura de energie pozitiva si pentru a elimina neplacerile si blocajele carora, pana acum, nu le cunosteai cauza.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc

Articole similare

»