Prima pagină » Blog » Previziuni pentru Anul Porcului de Pamant 2019
Inapoi

Previziuni pentru Anul Porcului de Pamant 2019

Anul Porcului de Pamant 2019 va fi un an al echilibrului, al stabilitatii. Din pacate, acestui an ii lipseste Lap Chun, deoarece inceputul anului a cazut in 5 februarie, iar Lap Chun era in data de 4.

De aceea, cu toate ca anul este unul cu mult potential de a face bani, rata de crestere a multor companii va fi foarte slaba deoarece era nevoie de energia Lap Chun pentru a determina cresterea.

Trei din stalpii anului sunt in armonie, dar stalpul anual din diagrama Paht Chee nu este in armonie, Elementul Yin Pamant stand deasupra elementului Yin Apa. Acest lucru sugereaza posibilitatea de aparea dezastre naturale legate de elementul Apa – inundatii si tsunami-uri sau de elementul Pamant – cutremure.

Finalul unui ciclu si inceputul altuia

2019 este ultimul an dintr-un ciclu de 60 de ani, ceea ce inseamna ca va trebui sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a gasi variante, noi strategii sau noi surse de venit, pentru a ne pregati pentru provocarile pe care le va aduce noul ciclu din 2020 al Sobolanului de Metal.

Cei care isi doresc sa reuseasca in viata, vor putea sa o faca daca vor fi perseverenti si determinati. Vor avea numeroase oportunitati. Cei care vor sa isi schimbe locul de munca ar trebui sa tina cont ca cele mai bune luni sa o face sunt cele din prima jumatate a anului – din februarie pana in iulie.

Atat energia de imbogatire directa, cat si cea indirecta sunt puternice anul acesta, banii venind din lucrurile inovatoare si caile neexploatate, mai degraba decat din metodele care au functionat pana acum. Poti mari chi-ul favorabil norocului in afaceri prin afisarea simbolului Zeul Bogatiei Dzambhala sau cu o pereche de crapi puse in zona centrala a biroului.

Acesta nu e un an in care sa fii lenes sau sau in care sa te culci pe o ureche. In diagrama anului, Apa joaca un rol important si iti va aduce resursele necesare pentru o crestere excelenta.

In anul Porcului de Pamant, cei aflati sub zodia Dragon, Sarpe, Cocos, Caine, Porc, Sobolan, Bivol sau Iepure vor beneficia de influente pozitive care ii vor ajuta sa aiba succes.

Prima jumatate a anului este potrivita pentru investitii si afaceri noi, in timp ce a doua jumatate este mai buna pentru a realiza profit.

Anul Porcului se pare ca va fi unul in care vor exista probleme intre generatiile tinere si cele in varsta. Din acest motiv se recomanda tuturor purtarea

Stele Zburatoare 2019

Pentru a-ti spori norocul in anul Porcului, este important sa plasezi activatorii si remediile potrivite in fiecare sector al casei. Tine cont ca Stelele Zburatoare iti afecteaza casa daca oricare dintre urmatoarele situatii se aplica in cazul tau:

– Intrarea in casa este indreptata in acea directie (de exemplu, steaua 2 te afecteaza daca ai casa cu fata catre nord-est)

– Intrarea este localizata intr-un anumit sector (de exemplu, steaua 7 te afecteaza daca intrarea este in sectorul sud-estic)

– Dormitorul este localizat in acest sector

– Steaua iti afecteaza zodia. De exemplu, daca esti Oaie sau Maimuta, atunci steaua 5 din sud-vest (locatia Oii si a Maimutei) iti aduce neplaceri si ghinion.

Remedii pentru Stelele Zburatoare negative

Steaua 3 a Certurilor este in Sud

Acesta stea aduce violenta, certuri si conflicte in casele ce sunt indreptate catre sud. Poti pune brelocul Pace si Armonie sau brelocul cu perechea de Tzi Chi Kau rosii aproape de intrarea in casa (sau poti sa le tii la chei, iar cheile in usa) pentru a aduce pacea si armonia. Activeaza steaua Big Auspicious cu ajutorul Stupei – Cufarul Bogatiei cu Mantra Dharani si pune Placa ceramica Zeita Umbrelei Albe aici pentru a va proteja de conflictele cu cei din exterior.

Steaua Zburatoare 2 a Bolii este in Nord-Est

Steaua Zburatoare 2 a Bolii aduce imbolnaviri si reduce puterea mentala si fizica. Pune un Garuda in N-E sufrageriei. De asemenea, poti pune Wu Lou cu Zeul Longevitatii Sau pentru a controla Steaua casei Yin.

Steaua 5 Galben zboara in Sud-Vest

Aceasta stea este mult mai periculoasa daca ai casa indreptata spre sud-vest, deoarece steaua 5 aduce boala si nenoroc. Ii afecteaza mult si pe cei nascuti in anul Oii sau a Maimutei. Pune 3 Pagode a celor 5 elemente pentru a o subjuga, daca dormitorul tau este de asemenea amplasat in acest sector.

Steaua 7 a Violentelor este in Sud-Est

Elefant si Rinocer - Contra Furturilor - autocolantSteaua 7 devine foarte periculoasa pentru cei care au casele indreptate in directa sud-est. Lipeste autocolantul cu Elefant si Rinocer contra furturilor pe ferestrele si usile din acest sector. Va trebui si sa ai grija de 3 alte stele nefavorabile (Casa Yin, Sui Po si Wu Duo) cu Breloc Cufarul Bogatiei ce iti va permite sa ai o combinatie puternica de animale ce-ti vor aduce un succes major.

Activarea Stelelor Zburatoare pozitive

Steaua 8 a Bogatiei este in centru

Steaua 8 zboara in centru si aduce bani si succes, laolalta cu multa putere. Pune Brelocul Moneda cu Lacat in sud-est pentru a-ti aduce prosperitate si pentru a-ti proteja averea.

Steaua 6 a Norocului Ceresc este in Est

Steaua alba a binefacatorilor ceresti zboara in est si iti aduce mult noroc divin. Pentru a o activa, pune un breloc Piciorul lui Buddha aici. Acesta va atrage energia pozitiva. In plus, prinde bine sa pui si o Oglinda cu Roata de Foc a lui Avalokiteshvara – pentru Protectie pentru a imblanzi steaua Conflictului Anual.

Steaua 1 a Victoriei in Vest

Steaua alba 1 aduce energia potrivita pentru a avansa in cariera, a avea succes la locul de munca si a-ti imbunatati abilitatile. Nu trebuie sa ai dezordine in partea de vest a casei. Pune Cheia Succesului si a Victoriei – 2019 pentru a depasi toate blocajele si a avea succes. Poti pune si Brelocul Drapelul Victoriei pentru a-ti aduce victorii in orice interprinzi. Plaseaza Cei 3 Razboinici – Zhang Fei, Kuan Kung si Liu Bei pentru a te ajuta sa depasesti efectele Stelei Dezastrelor Naturale. Deoarece aici se gasesc si Cele 3 Ucideri anuale, e recomandat sa pui Brelocul cu Cei Trei Gardieni si pentru a remedia aceasta problema.

Steaua 4 a romantismului si a norocului academic este in Nord

Steaua verde 4 aduce posibilitati in sfera relatiilor romantice, a casniciilor si a norocului florii de piersic, cat si noroc la invatatura in sectorul nordic. Pentru a mari norocul academic, pune o Pagoda Wen Chang in aceasta parte a casei. Pentru cei care sunt singuri si isi doresc o relatiei, se recomanda plasarea in sectorul nordic a Zeului Dragostei si a Casniciei si Pasarile Dragostei cu Simbolul Dublei Fericiri.

Steaua 9 a Multiplicarii este in Nord-Vest

Steaua 9 aduce prosperitate si multe avantaje. Pune Copacul Feng Shui cu Porc si Cristale Ametist impreuna cu Brelocul Oglinda Big & Small Auspicious pentru a o activa.

 

Prin activarea stelelor bune, vei descatusa potentialul lor de a-ti aduce lucruri bune in acest an. Efectele acestora se rasfrang asupra ta in special daca dormitorul, intrarea, sufrageria sau simbolul tau zodiacal se afla acolo unde se pozitioneaza ele.

În 2019, Tai Sui (Marele Duce de Jupiter) se îndreaptă spre nord-vest, unde se află reședința zodiacală a Porcului. Cei ale căror case sunt îndreptate spre aceasta directie sunt în conflict direct cu Tai Sui și sunt sfătuiți să-l liniștească pe Marele Duce de Jupiter. Este important să evitați renovarea sau săpăturile în nord-vest și, de asemenea, trebuie să evitați aceasta directie în 2019.

Plasați o placă sau un card Tai Sui în nord-vest pentru a-l liniști pe Tai Sui pentru anul 2019. Cei născuți în anii guvernați de Porc, Tigru, Șarpe și Maimuță ar trebui să poarte și un Breloc Tai Sui sau cardul Tai Sui pentru a-i proteja în acest an (2019).

Vezi produsele cu Tai Sui.

Lichidare de stoc Lichidare de stoc